Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Son tarih 3 Mart 2025. Şu an sadece TYT oturumu için başvuru yapıyorum. Başvuruyu tamamlayıp AYT oturumuna birkaç gün sonra falan başvurabiliyor muyum?
Evet yapabilirsiniz.

Ben daha önce TYT-AYT başvurumu tamamlayıp ödemiştim örnek olsun diye başvuruma az önce YDT'yi ekledim. Ekte mevcuttur.

Screenshot_20250222_142353_Aday lemleri.webp
Son tarih 3 Mart 2025. Şu an sadece TYT oturumu için başvuru yapıyorum. Başvuruyu tamamlayıp AYT oturumuna birkaç gün sonra falan başvurabiliyor muyum?
Evet yapabilirsiniz.

Ben daha önce TYT-AYT başvurumu tamamlayıp ödemiştim örnek olsun diye başvuruma az önce YDT'yi ekledim. Ekte mevcuttur.

Screenshot_20250222_142353_Aday lemleri.webp

Çözüm
Başvuru ile ödeme farklı şeyler değil mi? Başvuru tek bir şey ve girilecek tüm testlere karar veriliyor, son başvuru zamanı geçmediyse düzenlenebiliyor, gününe kadar ödeme yapılmadıysa geçersiz sayılmıyor mu?
3 Mart tarihine kadar istediğin gibi başvuruda güncelleme yapabiliyorsunuz. 4 Mart tarihine kadar da ödeme yapmanız gerekiyor. (23.59) Ödeme yapılmadığı takdirde başvuru geçersiz sayılıyor.
Yani dediğiniz her şeyin cevabı evet ama ben tam olarak ne sorduğunuzu anlayamadım.

Başvuru ile ödeme farklı şeyler değil mi? Başvuru tek bir şey ve girilecek tüm testlere karar veriliyor, son başvuru zamanı geçmediyse düzenlenebiliyor, gününe kadar ödeme yapılmadıysa geçersiz sayılmıyor mu?
Evet, ben "son başvuru zamanı geçmediyse düzenlenebiliyor" kısmını öğrenmek için sordum ve TYT'ye başvuru yaptım. Sadece başvuru değil, TYT'nin ödemesini yapsam da yine güncelleyerek AYT'ye başvurup ödemesini yapabiliyormuşum.