SadeceEfe 4

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, ben daha 11. sınıf olmama rağmen YKS hakkında çok stresleniyorum, hem TYT matematik halledebilir miyim düşüncesi ayrıca trigonometri gibi önemli konuyu öğrenmeye çalışıyorum. Bu normal bir şey ama OBP 9 ve 10 ortalaması 61 olduğundan derece yapmam çok zor diye düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım streslenmem normal mi?

Merhaba, ben daha 11. sınıf olmama rağmen YKS hakkında çok stresleniyorum, hem TYT matematik halledebilir miyim düşüncesi ayrıca trigonometri gibi önemli konuyu öğrenmeye çalışıyorum. Bu normal bir şey ama OBP 9 ve 10 ortalaması 61 olduğundan derece yapmam çok zor diye düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım streslenmem normal mi?

Bende 11. sınıfım ama o kadar stresli değilim. 11'de biraz daha AYT ağırlık verip yazın TYT bitirmeyi, seneyede tüm konuları tekrar bitirmeyi hedefliyorum. Özel okulda olduğumdan OBP çok önemsemiyorum. Sana diyebileceğim AYT çalış AYT daha önemli.

Valla ben mezunum, ben bile stresliyim. Stres yapmamanın çözümü varsa, konyu takibe aldım. :D

11.sınıf konularına odaklanırken bir yandan da TYT'yi ilerletebilirsin. Hala fırsatın varken OBP'ni de olabildiğince yukarı çekmeye bak. Yaz sonuna kadar TYT'yi bitirmiş olursan sınav senende büyük rahatlık yaşarsın. Telaş, stres yapacak bir durum yok.

Bende 11. sınıfım ama o kadar stresli değilim. 11'de biraz daha AYT ağırlık verip yazın TYT bitirmeyi, seneyede tüm konuları tekrar bitirmeyi hedefliyorum. Özel okulda olduğumdan OBP çok önemsemiyorum. Sana diyebileceğim AYT çalış AYT daha önemli.

Hocam benim hedefim TYT matematik 11 de bitirmek yazın TYT Sosyal ve fen çalışmak.

Vallahi ben mezunum, ben bile stresliyim. Stres yapmamanın çözümü varsa, konyu takibe aldım. :D

Hocam ama benim önümde 2 yıl var biraz da o yüzden.

Hocam benim hedefim TYT matematik 11 de bitirmek yazın TYT Sosyal ve fen çalışmak.

Hocam ama benim önümde 2 yıl var biraz da o yüzden.

Oda olabilir. TYT Sosyal gayet basit konulardan oluşuyor. En sonki denememden hiçbir şey bilmememe rağmen tarihten 3-2 yapmıştım. TYT fen diğerlerine göre biraz daha sıkıntı sadece. Ayrıca her gün düzenli paragraf çözsen Türkçeyide halletmiş olursun.

Oda olabilir. TYT Sosyal gayet basit konulardan oluşuyor. En sonki denememden hiçbir şey bilmememe rağmen tarihten 3-2 yapmıştım. TYT fen diğerlerine göre biraz daha sıkıntı sadece. Ayrıca her gün düzenli paragraf çözsen türkçeyide halletmiş olursun.

Hocam her gün paragraf hocam bende tarihten 4 1 din de 4 1 yaptım tek felsefem kötü ama halledebileceğimi düşünüyorum paragrafta her gün çözüyorum ama çok yanlışım çıkıyor 20 soruda 15 5 13 6 gibi.