Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Başladı bizim mesai. Şimdi 29 gün kaldı, 28 gün kaldı diye konular görürüz artık.
Winner
Üstün
Hocam 3 yıldır en yavaş geçen ay gerçekten son 1 ay. 9 ay su gibi akıp gidiyor, son 1 ay ömür gibi. Daha AYT geometri çalışıp, çıkmışları adam edeceğim.Yavaş geçsin daha tekrar etmem gereken çok konum var.
Yani olabilir, sorun ne tam anlamadım.Başladı bizim mesai. Şimdi 29 gün kaldı, 28 gün kaldı diye konular görürüz artık.
Daffy Duck
Üstün
Genelde son 1 ay kala stresin en yoğun olduğu zaman diye dedim.
3. mezun olarak yaptığım netlerden utanç duyuyorum. 1 ay kaldı. Bu 1 ayda işi bitirmem lazım. Son derece yavaş geçecek 1 ay... Sınava gireceklere başarılar diliyorum.
Ya hocam ben saymamaya çalışıyorum illaki karşıma çıkıyor.
Winner
Üstün
Maalesef öyle. Son 1 haftaya kadar her şey olabiliyor. Son 1 hafta genelde artık kabullenme süreci gibi oluyor.Genelde son 1 ay kala stresin en yoğun olduğu zaman diye dedim.
Genelde son 1 ay kala stresin en yoğun olduğu zaman diye dedim.
Aşırı aşırı anormal bir rahatlık var bende, ben girmiyorum sanki sınava. Yarım yamalak çalıştım şu ana kadar bakalım ne olacak.
Daffy Duck
Üstün
Aynısı maalesef.Aşırı aşırı anormal bir rahatlık var bende, ben girmiyorum sanki sınava. Yarım yamalak çalıştım şu ana kadar bakalım ne olacak.
Heisenberg
Yetkin
@Winner, ikinci mezun olarak sana sorum olacak. Kendini geç kalmış veya yaşlı (diğer kişilere göre) hissediyor musun? 3. mezun psikolojisi nasıl? Ben şahsen potansiyelimi kullanamadığımı düşünüyorum. Bu yüzden bir üniversiteye yerleşip tekrar denemek gibi fikirlere sahibim bu aralar. Aile evi de aşırı sıktı bu arada üniversiteye yerleşme sebebim de o…