Türkçe anadilimiz 30 gelir. Matematik 3-5 işlem yapsak 20 gelir. Genel kültürden de 10 çaktık mı tamamdır bu iş. Fende çözmeye gerek yok.
İşte sorun tam orada. 3-5 işlemden sadece 2 işlem biliyorum. Toplama ve çıkartma. 😎 Matematikten net gelmiyor hocam benim, amaç 2 yıllıktı aslında belki 2 yıllık bile gelmeyebilir şu saatten sonra.

İşte sorun tam orada. 3-5 işlemden sadece 2 işlem biliyorum. Toplama ve çıkartma. 😎 Matematikten net gelmiyor hocam benim, amaç 2 yıllıktı aslında belki 2 yıllık bile gelmeyebilir şu saatten sonra.
Adam olana çok bile hocam. Şaka bir yana yine de bir deneyin, kafada bitirmeyin hemen, belki de güzel bir yer gelir.

Adam olana çok bile hocam. Şaka bir yana yine de bir deneyin, kafada bitirmeyin hemen, belki de güzel bir yer gelir.
Güzel bir yer gelir hocam üni olarak gelir fakat MYO ve bölüm olarak eli tutulur hiç bir yer gelmiyor. Bizim arkadaş 1.2m ile Turizm ve Otel İşletmeciliği okuyor AKDÜ'de fakat MYO köyün içinde, bölümde Allah'a emanet zaten. Peder yollar mı 2 yıllık yollamaz mı onu da bilemiyorum. Belki şansa bala bir yerler gelir de giderim diye düşünüyorum.