Winner

Üstün
Son düzlüğe girmiş bulunmaktayız. Final programım hazır ve ulaşabileceğim en yüksek netleri sınavda yapıp sezonu kapatmayı hedefliyorum. Sizde durumlar nasıl? Herkes devam ediyordur umarım. Tekrardan tüm katılımcılara başarılar dilerim. İyi çalışmalar

Son düzlüğe girmiş bulunmaktayız. Final programım hazır ve ulaşabileceğim en yüksek netleri sınavda yapıp sezonu kapatmayı hedefliyorum. Sizde durumlar nasıl? Herkes devam ediyordur umarım. Tekrardan tüm katılımcılara başarılar dilerim. İyi çalışmalar.

Son bir AYT matematik ve biyoloji tekrarı yapacağım. O kadar. Bayram iyi değerlendiremedim. Bu akşam + yarın Full çalışacağım.

Son düzlüğe girmiş bulunmaktayız. Final programım hazır ve ulaşabileceğim en yüksek netleri sınavda yapıp sezonu kapatmayı hedefliyorum. Sizde durumlar nasıl? Herkes devam ediyordur umarım. Tekrardan tüm katılımcılara başarılar dilerim. İyi çalışmalar
Hocam foruma girip biraz kafa dağıtayım dedim burada da rahat yok :ağlamak:

2 gündür doğru düzgün çalışmadım bir şeyler oldu. 1 haftadır tek yaşıyorum ve haziran sonuna kadar böyle devam edecek. Sanırım bu yüzden biraz aksadı. Yemekti bulaşıktı falan filan. İnşallah yarın sabahtan başlayacağım. Fizikte manyetizma ve alternatif akım kısmı kaldı son. 22 Haziran akşam saatlerinde buraya sevincimi paylaşmak dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar.