Tebrik ederim. Son 120 gün neyi farklı yaptınız ve nasıl çalıştınız? MSÜ için önerileriniz var mı kalan zamanda nasıl çalışmalı?
Hocam zaten 130 günde olmayacak şey yok. Çok uzun süre aslında. Strese gerek yok sınava girecek arkadaşlarım güveniniz olsun kendinize.
Arkadaşlar sırf bu konu için bir başlık açıp, sınava hazırlanan arkadaşlara şu son günlerde destek vermek istedim. Konuyu açmaya başlıyorum şu anda.

Apartman dairesinden mezun olup bir de o meslegi mi yapacakti zaten?

Bizim dükkandaki muhasebeci muhasebe okumuş ama atanamamış devlet dairesine. Asgari ücretle çalıştı. Düzgün bir üniversitede okumuştu adı aklıma gelmiyor.

Mezunların bol olduğu sınav hayırlı olsun. Seneye daha da artar mezunlar muhtemelen.

Üniversiteleri böyle her yere yaparlarsa normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
A101 çalışanı olmak için son 120 gün!
Sınava hazırlanan arkadaşların motivasyonunu negatif yönde etkilemeye hakkınız yok.Kesinlikle söylediğinize katılmıyorum, 4 yıl boyunca okulda yatanlardan anca kasiyer olur, fakat hıç yılmadan pes etmeden çalışanlar iyi,güzel yerlere gelemese bile çalıştıkları asla boşuna olmaz elber biryerlerde o tecrübeyi kullanırlar.

Hala geç değil. Ben 120 gün kala çalışmaya başlayıp, ilk 10K'ya girmiştim.

Hiç bilginiz yok muydu peki ve çalışma sistemini nasıl oturtmuştunuz? Bende bilgi var 9 10 var TYT 90 net ve üstü geliyor zorlarda tıkanıyorum. 11 bu hafta tekrarla matematik harici halletmeyi planlıyorum ama 12 ve 11 mat yok sizce ilk 5000 gelir mi en azından 7000?

Hiç bilginiz yok muydu peki ve çalışma sistemini nasıl oturtmuştunuz? Bende bilgi var 9 10 var TYT 90 net ve üstü geliyor zorlarda tıkanıyorum. 11 bu hafta tekrarla matematik harici halletmeyi planlıyorum ama 12 ve 11 mat yok sizce ilk 5000 gelir mi en azından 7000?
hala yazıyorum rehberimi, bitince linki buraya atacağım oradan sorarsın :D

Sınava hazırlanan arkadaşların motivasyonunu negatif yönde etkilemeye hakkınız yok. Kesinlikle söylediğinize katılmıyorum, 4 yıl boyunca okulda yatanlardan anca kasiyer olur, fakat hiç yılmadan pes etmeden çalışanlar iyi, güzel yerlere gelemese bile çalıştıkları asla boşuna olmaz elber bir yerlerde o tecrübeyi kullanırlar.

Okumak boş demedim; okumak Türkiye'de boş dedim. Hayatın bitmişçesine gençliğini heba edersen, bir hakimlik gibi bir meslekde çalışırsan, iyi para var, evet.