Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
AYT sabahına kadar konu çalışmaya devam.Keyifler ne durumda, heyecanlı mısınız? Ve hala konu çalısıyor musunuz yoksa bıraktınız mı?
10 gündür her gün bir tyt bir ayt +2 fen denemesi çözüp kapatıyorum. Bu şekilde devam edeceğim. Bıktım AAA!
Kaykaysürenkedi
Yetkin
AYT fizik elektrik çalışıyorum, yeni başladım. TYT günü dahil AYT çalışacağım. 1 cümle öğrensem bile kârdır. Geçen seneki aptallığı bu sene yapmayacağım. Onun dışında geometrinin bir kısmı hariç konular bitti. Heyecan yok ama içimde boşluk hissi var, sınav sonrası ne olacak belirsizliği.
Bazıları 15 gün var, bir şey değişmez diye bırakıyor. Böyle diyenleri görünce interstaller filmindeki o kitap düşürme sahnesi geliyor.
Bazıları 15 gün var, bir şey değişmez diye bırakıyor. Böyle diyenleri görünce interstaller filmindeki o kitap düşürme sahnesi geliyor.
Mezun musunuz?10 gündür her gün bir tyt bir ayt +2 fen denemesi çözüp kapatıyorum. Bu şekilde devam edeceğim. Bıktım AAA!
Hocam netler çok çalkantılı. Sayısalım, 1 haftadır her gün bir tane YKS senesini çözdüm genel olarak 55K-65K arası geliyor. YKS'de sıkıntı yok. Şu an 3D, 345 denemesi falan çözüyorum onlar moral bozuyor. Çok takmamaya çalışıyorum. 80k benim için yeterli olacaktır Uludağ Veterinerlik için.
İnşallah kazanırsınız hocam ama merak ettiğim şey mezun mu olduğunuz yoksa 12. sınıf mı olduğunuz. 80K her türlü gelir gibi o kadar soru çözümüne çok takmayın.Hocam netler çok çalkantılı. Sayısalım, 1 haftadır her gün bir tane YKS senesini çözdüm genel olarak 55K-65K arası geliyor. YKS'de sıkıntı yok. Şu an 3D, 345 denemesi falan çözüyorum onlar moral bozuyor. Çok takmamaya çalışıyorum. 80k benim için yeterli olacaktır Uludağ Veterinerlik için.
12. sınıfım.İnşallah kazanırsınız hocam ama merak ettiğim şey mezun mu olduğunuz yoksa 12. sınıf mı olduğunuz. 80K her türlü gelir gibi o kadar soru çözümüne çok takmayın.