SF26
Üstün
Düzgün çalışmayla neden olmasın?Anladım hocam. Gerçekçi konuşursak günde 10 saat çalışmayla 15 bine çekilebilir mi?
Düzgün çalışmayla neden olmasın?Anladım hocam. Gerçekçi konuşursak günde 10 saat çalışmayla 15 bine çekilebilir mi?
Umarım emek verenler hedefine ulaşır.
Bir mezunu daha kaldırmaz hocam bu psikoloji. Ne olursa olsun gideceğim muhtemelen.Bu saaten sonra çalışmaya başla. Ocak ayı gelmiş hocam, olmaz demeyip 6 ayı boşa geçirme. Şimdi çalışır temel yaparsın olmazsa mezuna kalırsın.
Teşekkürler. Minimum hedefim 23k. Umarım başarabilirim.TYT'yi denemelerle takviye edersin. AYT mat ve geometriyi sağlam tutmaya bak, açığı en azından oradan kapatırsın. Fen kısmı için de konuları hızlıca bitirip deneme tekrar yapmalısın. 15k gelir mi bilmem ama 30k rahat gelir. 6 ay boyunca ümitsizliğe kapılmak yerine ders çalış.
AYT'ye ocağın ortası gibi başlasam geç mi kalırım? En azından TYT'yi bitireyim diyorum.TYT'yi denemelerle takviye edersin. AYT mat ve geometriyi sağlam tutmaya bak, açığı en azından oradan kapatırsın. Fen kısmı için de konuları hızlıca bitirip deneme tekrar yapmalısın. 15k gelir mi bilmem ama 30k rahat gelir. 6 ay boyunca ümitsizliğe kapılmak yerine ders çalış.
Şimdiden başlamaya çalış.Teşekkürler. Minimum hedefim 23k. Umarım başarabilirim.
AYT'ye ocağın ortası gibi başlasam geç mi kalırım? En azından TYT'yi bitireyim diyorum.
@Testo unit hocam merhaba. Şu an günde 11 saat civarı çalışıyorum. Hedefim 100 TYT, 70 AYT yapmak. Hız ve Renk'in giriş seviye TYT denemesinde 90 net yaptım. 2018-2022 arası MSÜ çıkmış soruları çözdüm bu hafta. 95-100 net arası geldi. AYT matematik kısmında epey ilerledim trigonometri vs. bitti.
AYT fen kısmında ise biyolojinin neredeyse yarısı bitti. Fizik ilerlemeye devam ediyorum çeyreği bitti diyebilirim, kimyada aynı şekilde ilerliyor.
Sizce netler ve ders ilerleme durumu nasıl? Önümüzdeki süreçte bu hedefi gerçekleştirmek çok mu güç?
Anladım hocam, haklısınız. Yapabilme umudu olarak motive etmesi açısından sormak istemiştim. Evet, zor bir hedef fakat %1 bile olsa yapmak için çabalayacağım. Umarım 15K'dan bile iyi gelir. Herkes emeğinin karşılığını alsın.Şu an ilerleme fena değil. Sonuna kadar çalışıp elinden gelenin en iyisini yapacaksın. YKS günü nasıl uyandığın bile sonucu değiştirebileceğinden yaparsın veya yapamazsın diyemem. 15K'den daha iyi veya daha kötü gelebilir. Ancak sen daha iyisini istiyormuşçasına çalışacaksın.