- Makaleler
- 10
Vallahi hocam kırmızı değil beyaz et seçerseniz 100 liraya da 80 liraya da bulursunuz.
Satın aldığınız yerin martı popülasyonuna bir bakmak lazım.
Vallahi hocam kırmızı değil beyaz et seçerseniz 100 liraya da 80 liraya da bulursunuz.
Surimi’nin içindeki katkı maddelerin attığı bakış.Surimi şeklinde satılıyor. Daha uyguna denk geliyor.
Surimi'nin içindeki katkı maddelerin attığı bakış.
Yok hocam zaten bu üründe katkı maddeler bulunduğunu söylemişsiniz, o yüzden dedim. Sonuçta onda da katkı maddeler var ama kendi yapacağımız tabii ki çok daha iyi olur.Bu üründe aynı şekilde surimi kullanıyor. Saf yengeç eti mi zannediyorsunuz?
Ya siz nereden ne döneri yiyorsunuz bilmiyorum da et döner fiyatları o düzeyde.Satın aldığınız yerin martı popülasyonuna bir bakmak lazım.
Dostum 165 TL yazıyor? 90 TL’ye dürüm demişsin, hani?Ya siz nereden ne döneri yiyorsunuz bilmiyorum da et döner fiyatları o düzeyde.
Usta Dönerci® - Dürüm Et Döner | Tıkla Gelsin
Tüm lezzetiyle iştahınızı kabartacak Dürüm Et Döner şimdi dakikalar içinde kapınızda! Tıkla, hemen gelsin.www.tiklagelsin.com
Dostum siz demediniz mi tavuğa 150 diye, 150ye et buldum diyorum.Dostum 165 TL yazıyor? 90 TL’ye dürüm demişsin, hani?
Ya siz nereden ne döneri yiyorsunuz bilmiyorum da et döner fiyatları o düzeyde.
Usta Dönerci® - Dürüm Et Döner | Tıkla Gelsin
Tüm lezzetiyle iştahınızı kabartacak Dürüm Et Döner şimdi dakikalar içinde kapınızda! Tıkla, hemen gelsin.www.tiklagelsin.com
Tavuk da o civar, fark yok. En az 130 falandır.Dostum siz demediniz mi tavuğa 150 diye, 150ye et buldum diyorum.