Vadbav
Başarılı
Parfüm araştırırken bir ürün dikkatimi çekti ve yorumların bu kadar iyi olmasına rağmen nasıl böyle uygun bir fiyata olabileceğini merak ettim. TikTok'ta bu ürünle ilgili hiç video bulamadım; oysa genelde bilinmeyen ürünleri hep oradan araştırırım ve genelde çıkar. Bu ürün hiç çıkmadı. Üstelik yorumları biraz daha inceledim, 173 yorumun hiçbiri fotoğraflı değil. Yani, anlayacağınız, Trendyol'daki yorumlara aldanmayın arkadaşlar. Ben sadece bu üründe fark ettim ama siz de alacağınız diğer ürünlerde dikkatli olun. Hepsiburada değerlendirmeleri daha güvenilir.
![]()
Esther De Lora İnvictus Yüksek Esanslı Kalıcı Ekstra Yayılım Erkek Parfümü 50 Ml. - Fiyatı, Yorumları
Esther De Lora İnvictus Yüksek Esanslı Kalıcı Ekstra Yayılım Erkek Parfümü 50 Ml. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bir PS5 almıstıım geldiği gün bozuldu iade ettim ve ona göre yorumumu yaptım satıcı ve ürün ile ilgili. Yorumlarım yayınlandı 2 side 1 yıldız olumsuz yorumdu. Aradan 3 5 ay geçti merak ettim yorumlarımı aklıma geldi bir gittim satcının sayfasına ve ürünün yorumlarına. Trendyol iki yerdende yorumları silmiş satıcının 3 olan yıldızı 4E yükselmiş. O dönem hatırladığım birkaç olumsuz yorum daha vardı onlarda silinmişti. Amazon varken Trendyol falan kolpaçino.