Ethem Efe 107

Bilgin
Yer
KKTC | Gazimağusa
İyi akşamlar,

Binlerce yorumum var, 3-5 sene öncesine dayanan; hepsini silmek istiyorum ancak tek tek silmek inanılmaz uzun sürecektir.

Script ile vs. yapma yolu var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Sırf buna çözüm bulamadığım için kaç yıllık hesabımı kapatıp sıfırdan bir hesap açmıştım. Araştırdığımda bir yolunun olmadığına karar verdiğimi hatırlıyorum ama 2-3 yıl oldu.

Tampermonkey Script'leri var ama aktif olanı var mıdır bilmiyorum. Tampermonkey'de çoğu şeyde çalışıyor yani.

Riskli olmasın, hesap falan gitmesin?

@Ethem Efe ben direkt hesabı silmiştim.
Riskli olduğunu sanmıyorum. Hesabı silme söz konusu değil pek ya, çok fazla şey var içerisinde.

Tampermonkey Script'leri var ama aktif olanı var mıdır bilmiyorum. Tampermonkey'de çoğu şeyde çalışıyor yani.
Zahmet olmazsa nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz?

Riskli olduğunu sanmıyorum. Hesabı silme söz konusu değil pek ya, çok fazla şey var içerisinde.

Zahmet olmazsa nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz?

Tampermonkey indiriyorsun daha sonrasında Instagram sayfasındayken eklentinin üstüne tıklayıp yeni betik oluştur basıyorsun. GitHub'dan bulduğun scripti buraya girip CTRL+S basarak kaydedersen tekrar bastığında o scripti kullanabiliyorsun.

Mesela bu 4 ay önceki bir script ama fixlendimi bilmiyorum.

Riskli olmasın, hesap falan gitmesin?

Kodun içini görebiliyorsun yani script kapalı bir eklenti gibi çalışmıyor. En kötü scriptin içini kopyalayıp yapay zekâ ile ne yaptığını doğrulayabilirsin çünkü temelde js kullanıyor.