YouTube alternatifi uygulama geliştirilebilir mi?

Ne bu tantana 2 gündür YouTube kapanacak/kapanırsa diye? Kapanmaz merak etmeyin.

Yapılır ama çok riskli bir kumar...
Faktörler:
-En az 1 yıllık en pahalı sunucuya para ödemesi yapılacak.
-Reklam ödemeleri.
-Ar-ge çalışması için günün 8 saatini rahatlıkla bu geliştirme sürecine ayırmak gerekli.
- Çok iyi bir içerik sansür sistemi geliştirilmeli(sakıncalı içerik yüklemesi yapıldığı zaman, para ve zaman kaybı yaşarız)
Yani temel de ağır basan şeyler bunlar.

Sonuç: Yapılmaz değil yapılır ama, bir forum sitesinden daha çok kitlenin ihtiyaç duyduğu zaman yapılabilir.

İfadeler: 995
Ne bu tantana 2 gündür YouTube kapanacak/kapanırsa diye? Kapanmaz merak etmeyin.
Kapanırsa tepkiniz ne olurdu? Hocam.

Yani demek oluyor ki. Ne kimse uğraşır ne kimse ödemeden dolayı bu işe el atar. Anladım üzücü umarım bazı YouTube kapanmaz diyen arkadaşlar dedikleri doğru çıkar.

Hocam bizimkiler işi daha ileri götürüyor. Haberleri takip ediyor musunuz? BTK bazı VPN'leri yasaklamış.

Hocam bizimkiler işi daha ileri götürüyor. Haberleri takip ediyor musunuz? BTK bazı VPN'leri yasaklamış.
Biliyorum, hatta issimde vereyim ProtonVPN mesela, en güvenilir sağlam kaliteli VPN'lerden birisiydi. VPN'ler internette bin tane var hatta bunlar görünür kısım, bir de görünmeyen İran, Çin şekli herkesin ulaşamayacağı toplulukların sağladıkları VPN'ler var, birebir cihaza bağlanmalı siteler var ama onları da söyle miyim bana kalsın. Onlarda örnek veriyorum Şangay'dan Texas'a 1mbps'le falan bağlanıyorlar ama Kuzey Kore seviyesinde sansür olsa da fark edilmiyorsun.

Proton VPN'i hala kullanabiliyorum ben. GTA'da Online'a girerken iş görüyor.

TurkNet DNS'i diğer servis sağlayıcıları gibi değil, hükümetin bu tür eylemlerini çaktırmadan yapmayabiliyorlar ya da geciktiriyorlar. TurkNet biraz daha özgür. Kağıt gidiyordur, yapmıyorlardır zaten fazla kişi kullanmıyor, ülkenin yarısından fazlasını Türk Telekom sağladığı için dikkat çekmiyor.

Bunlar ha deyince olacak isler degil ve zaten yapilmisi da bol bol var. Tavsiyem Cloudflare Warp kullanmaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…