Arkadaşlar biliyorsunuz: Twitch ve Kick filan kapatılıyor, biz de YouTube kapanır mı diye endişeliyiz. Aranızda bu işten anlayan arkadaş varsa bilen biri YouTube gibi alternatif uygulama geliştirse Techolay kullanıcıları dahil birçok kişi kullanabilir. YouTube kapanırsa ürettiğimiz uygulamaya geçeriz diye düşünüyorum. @Pcman80 hocamla geçti konuşmalarımız, ben de mantıklı buldum şahsen. API'yi de YouTube'dan çekmek mantıklı gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?İzlesene.com var.
35gvm78
Üstün
Arkadaşlar biliyorsunuz: Twitch ve kick filan kapatılıyor, biz de YouTube kapanır mı diye endişeliyiz. Aranızda bu işten anlayan arkadaş varsa bilen biri YouTube gibi alternatif uygulama geliştirse Techolay kullanıcıları dahil birçok kişi kullanabilir. YouTube kapanırsa ürettiğimiz uygulamaya geçeriz diye düşünüyorum. @Pcman80 hocamla geçti konuşmalarımız, ben de mantıklı buldum şahsen. API'yi de YouTube'dan çekmek mantıklı gibi.
Genelde site yasalandığında CDN ve API ile birlikte yasaklanıyor.
Pcman80
Üstün
Gerekirse fanın dönüşünü izlerim ama orayı izlemem. Çok saçma.
Doğru gayet mantıklı hocam. Fakat ben mantıklı bulduğum için o gazla hemen düşünelim istedim açtım
Astronotarda
Üstün
YouTube'un kapanması pek mümkün değil, çünkü Türkiye'de bulunan çoğu telefon firması hatta televizyon firması Google ile anlaşmalı ve onun uygulamalarını kullanıyor.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Erkenden yapmak en iyisi.
Öyleyse kötü olacak bu bizim için. Fakat YouTube eş bir şeyler üretilir fakat uzunda sürebilir zorda olabilir.Genelde site yasalandığında CDN ve API ile birlikte yasaklanıyor.
- Makaleler
- 43
Yapsanız bile kullanıcı nasıl çekeceksiniz? YouTube çok uzun zamandır piyasada olan ve içerisinde milyon hatta belki milyarlarca video bulunduran bir site.
Yeni konular
-
-
-
-
-
51.000 TL'ye özelleştirilmiş Raider V2 sistem alınır mı?
- ExellionTR
-