"Bu kanalda hiç içerik yok" hatası alıyorum. 4 tane Shorts videom var ama öne çıkan bölümlerde düne kadar 0 olarak gözüküyordu ama bu sabah bir anda 3 oldu ama yine de ana sayfada görünmüyor videoların hepsi herkese açık şekilde ayarlı.
"Bu kanalda hiç içerik yok" hatası alıyorum. 4 tane Shorts videom var ama öne çıkan bölümlerde düne kadar 0 olarak gözüküyordu ama bu sabah bir anda 3 oldu ama yine de ana sayfada görünmüyor videoların hepsi herkese açık şekilde ayarlı.
Uygulama önbelleğini ve çerezlerini temizleyip tekrar deneyin. Kısıtlı Mod'un kapalı olduğundan emin olun. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Yine olmaz ise ticket atın YT'ye, çözerler.
Kısıtlı mod kapalı yt'ye ticket atmayı nerden olduğnu bulamadım bizimle iletişime geçine tıklayınca sadece premium hakkında yada tek satın alımlar hakkında yazıyor.
Kısıtlı mod kapalı yt'ye ticket atmayı nerden olduğnu bulamadım bizimle iletişime geçine tıklayınca sadece premium hakkında yada tek satın alımlar hakkında yazıyor.
Destek kısmından olması gerekiyor, Yardım Merkezi falan vardır. Biraz kurcalayın, bulursunuz. Karşınıza yardımlar ile ilgili makaleler çıktığında en altta "Bu bana yardımcı olmadı, hayır" seçeneğini seçerseniz ticket gönderebiliyorsunuz.