"Bu kanalda hiç içerik yok" hatası alıyorum. 4 tane Shorts videom var ama öne çıkan bölümlerde düne kadar 0 olarak gözüküyordu ama bu sabah bir anda 3 oldu ama yine de ana sayfada görünmüyor videoların hepsi herkese açık şekilde ayarlı.
Detaylar
Kim cevapladı?Kanalına girip baktım, sayfan boş görünüyor. Herkese açık olduğundan emin misin?"Bu kanalda hiç içerik yok" hatası alıyorum. 4 tane Shorts videom var ama öne çıkan bölümlerde düne kadar 0 olarak gözüküyordu ama bu sabah bir anda 3 oldu ama yine de ana sayfada görünmüyor videoların hepsi herkese açık şekilde ayarlı.
Uygulama önbelleğini ve çerezlerini temizleyip tekrar deneyin. Kısıtlı Mod'un kapalı olduğundan emin olun. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Yine olmaz ise ticket atın YT'ye, çözerler.Evet videolar herkese açık reklam olmasın diye sansürledim aşağıda dünya simgesi var.
Destek kısmından olması gerekiyor, Yardım Merkezi falan vardır. Biraz kurcalayın, bulursunuz. Karşınıza yardımlar ile ilgili makaleler çıktığında en altta "Bu bana yardımcı olmadı, hayır" seçeneğini seçerseniz ticket gönderebiliyorsunuz.Kısıtlı mod kapalı yt'ye ticket atmayı nerden olduğnu bulamadım bizimle iletişime geçine tıklayınca sadece premium hakkında yada tek satın alımlar hakkında yazıyor.
"Bu kanalda hiç içerik yok" hatası alıyorum. 4 tane Shorts videom var ama öne çıkan bölümlerde düne kadar 0 olarak gözüküyordu ama bu sabah bir anda 3 oldu ama yine de ana sayfada görünmüyor videoların hepsi herkese açık şekilde ayarlı.
Ana sayfanı düzenlememişsin. Shorts'ların sadece Shorts bölümünde gözükür ana sayfanı düzenlemedikçe.
Videolar herkese açıkta
Nasıl düzenliyebilirim yardımcı olur musunuz lütfen ?Ana sayfanı düzenlememişsin. Shorts'ların sadece Shorts bölümünde gözükür ana sayfanı düzenlemedikçe.
Nasıl düzenliyebilirim yardımcı olur musunuz lütfen ?
Anlatım biraz uzun olacağından video daha iyi olur diye düşündüm hocam.