euwen

Uzman
"Bu kanalda hiç içerik yok" hatası alıyorum. 4 tane Shorts videom var ama öne çıkan bölümlerde düne kadar 0 olarak gözüküyordu ama bu sabah bir anda 3 oldu ama yine de ana sayfada görünmüyor videoların hepsi herkese açık şekilde ayarlı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240818_104220_Chrome.webp
    Screenshot_20240818_104220_Chrome.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 118
  • Screenshot_20240818_104116_YouTube.webp
    Screenshot_20240818_104116_YouTube.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 123
"Bu kanalda hiç içerik yok" hatası alıyorum. 4 tane Shorts videom var ama öne çıkan bölümlerde düne kadar 0 olarak gözüküyordu ama bu sabah bir anda 3 oldu ama yine de ana sayfada görünmüyor videoların hepsi herkese açık şekilde ayarlı.
Kanalına girip baktım, sayfan boş görünüyor. Herkese açık olduğundan emin misin?

Evet videolar herkese açık reklam olmasın diye sansürledim aşağıda dünya simgesi var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240818_122608_YouTube.webp
    Screenshot_20240818_122608_YouTube.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 110
Evet videolar herkese açık reklam olmasın diye sansürledim aşağıda dünya simgesi var.
Uygulama önbelleğini ve çerezlerini temizleyip tekrar deneyin. Kısıtlı Mod'un kapalı olduğundan emin olun. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Yine olmaz ise ticket atın YT'ye, çözerler.

Kısıtlı mod kapalı yt'ye ticket atmayı nerden olduğnu bulamadım bizimle iletişime geçine tıklayınca sadece premium hakkında yada tek satın alımlar hakkında yazıyor.

Kısıtlı mod kapalı yt'ye ticket atmayı nerden olduğnu bulamadım bizimle iletişime geçine tıklayınca sadece premium hakkında yada tek satın alımlar hakkında yazıyor.
Destek kısmından olması gerekiyor, Yardım Merkezi falan vardır. Biraz kurcalayın, bulursunuz. Karşınıza yardımlar ile ilgili makaleler çıktığında en altta "Bu bana yardımcı olmadı, hayır" seçeneğini seçerseniz ticket gönderebiliyorsunuz.

Ana sayfanı düzenlememişsin. Shorts'ların sadece Shorts bölümünde gözükür ana sayfanı düzenlemedikçe.