Umutlu

Yetkin
850 bin izlenmede 75 bin gelir getirdiği söylenmiş. Bu doğru mu acaba? Tabii video uzunluğu, içerik türü gibi değişkenler var ama 75 bin olmasa bile yine ortlama bu civarlarda mı gelir getiriyor? @Recep Baltaş

Değişir. Eğitim en yüksek 1000 kişi başına geliri sağlıyor Türkiye'de. Satılan TYT, AYT, KPSS kurslarının, kitaplarının kazandırdığını Türkiye'de kazandıran yok, reklamından en çok ürün satabildiğiniz şey eğitim.

850 bin izlenmede 75 bin gelir getirdiği söylenmiş. Bu doğru mu acaba? Tabii video uzunluğu, içerik türü gibi değişkenler var ama 75 bin olmasa bile yine ortlama bu civarlarda mı gelir getiriyor? @Recep Baltaş

Sanmıyorum bence düzenlenmiş. Bir videodan bu kadar kazansa bu arkadaş 800 TL'ye eğitim paketi satar mı? Ya da örnek olarak satıcı biri satış yöntemini açıklayıp neden daha fazla rakip edinsin ki?

$2150 ediyor. İzleyici kitlesi cpm listesinde hangisinde acaba? Hangi kategoride?

Bende size atayım izlenme süremi. Para neden kazanmıyorum acaba? Öğeyi denetle yapmış olabilir miyim?

1735844753292.webp

Bu şekilde bir kanal ise o paralar normal.