Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

NodeJS öğrenmeye yeni başladım ve bu süreçte projelerle daha etkili bir şekilde ilerlemek istiyorum. Özellikle, YouTube ya da Udemy gibi platformlarda, projeler üzerinden giderek NodeJS'i öğretmeye odaklanan eğitimler arıyorum. Daha önce bu tür eğitimleri deneyimlemiş ve faydalı bulmuş olan varsa, aşağıdaki gibi kaynaklar hakkında önerilerinizi bekliyorum.

Türkçe veya yabancı kaynaklar olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

YouTube gibi platformlara reklam vs. pek verimli bir eğitim olmaz. Udemy veya BTK Akademi'nin kursları daha faydalı olur. Projeden önce NodeJS eğitimi almanız daha mantıklı olur. Bunun için size önerebileceğim İngilizce ve Türkçe kurslar:

Udemy (İngilizce)
Udemy (Türkçe)

Önerdiğim Udemy kurslarının pahalı olduğuna bakmayın aboneliğe dahil

BTK Akademi'de gözüme çarpan bir şey yok, Udemy'nin kursları şu an için size faydalı olacaktır.

İyi günler.

Merhaba,

YouTube gibi platformlara reklam vs. pek verimli bir eğitim olmaz. Udemy veya BTK Akademi'nin kursları daha faydalı olur. Projeden önce NodeJS eğitimi almanız daha mantıklı olur. Bunun için size önerebileceğim İngilizce ve Türkçe kurslar:

Udemy (İngilizce)
Udemy (Türkçe)

Önerdiğim Udemy kurslarının pahalı olduğuna bakmayın aboneliğe dahil

BTK Akademi'de gözüme çarpan bir şey yok, Udemy'nin kursları şu an için size faydalı olacaktır.

İyi günler.
Hocam abonelik alınca 10 dolar aylık mesela tüm kurslara erişiliyor mu?

@Rufiq

Eğer ki
1761500750952.webp

bunu görüyorsanız erişebiliyorsunuz demektir.