mrnobodyrax

Başarılı
Bu hatayı son günlerde almaya başladım. Sadece YouTube'da yaşıyorum. Garip bir şekilde 2 farklı YouTube sekmesi açıksa bile sadece 1 tanesinde oluyor. Video açıkken bir anda Out of Memory hatası karşıma çıkıyor. Başka bir sitede yaşamadım. Önce Brave kullanıyordum orada sık sık yaşanmaya başlamıştı. Şu an Chrome geçtim orada biraz daha geç oluyor ama 1-2 saatte 1 oluyor. 128 GB RAM var ve böyle bir hatanın yaşanması bana anlamsız geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal hızlandırma ayarını kapatıp denedin mi?

Donanımsal hızlandırma ayarını kapatıp denedin mi?

Bilgisayarımın oldukça güçlü olduğunu düşünerek o ayarları genelde açık bırakıyorum. Konuya baktım da, ağ kartı sürücüsünün güncel olup olmadığını anlayamadım. Aygıt yöneticisinde ne olarak geçiyor bilgin var mı?

Bilgisayarın gücüyle alakalı değil de son Chromium güncellemesinden sonra oluşmuş bir sorun gibi geldi bana. Aygıt yöneticisinde "Ağ Bağdaştırıcıları" kısmını açıp fotoğraf atabilir misin? Gene de o ayarı kapatıp denemeni tavsiye ederim bu arada. Ayrıca tarayıcı verilerini sıfırlamayı da deneyebilirsin.

Bilgisayarın gücüyle alakalı değil de son Chromium güncellemesinden sonra oluşmuş bir sorun gibi geldi bana. Aygıt yöneticisinde "Ağ Bağdaştırıcıları" kısmını açıp fotoğraf atabilir misin? Gene de o ayarı kapatıp denemeni tavsiye ederim bu arada. Ayrıca tarayıcı verilerini sıfırlamayı da deneyebilirsin.
Böyle görünüyor. Chromium güncellemesi Brave'i de ilgilendiriyor mu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-29 144001.webp
    Ekran görüntüsü 2024-04-29 144001.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 141