YouTube kullanırken biraz olsun arayüzünü değiştirmek isteyenler için bir rehber hazırlamak istedim. Daha önceden taslak olarak hazırlamıştım.

İlgili fotoğrafları kurulumun en sonuna koyacağım.

“Verilen bilgi geri alınamaz. Bilgi paylaştıkça çoğalır, bilgi zenginliktir.”

1 - İlk önce bu siteye gidip modu ZIP. uzantısı ile indiriyoruz:

2 - İndirdiğimiz dosya uzantısını ''klasör olarak ayıklıyoruz''

3- Fotoğrafta gördüğünüz ''Uzantıları yönet'' kısmına giriyoruz.

Adsız11.webp

4- ''Uzantıları Yönet'' kısmına gelince sağ üst tarafta, ''Geliştici modu'' kısmının tikini açıyoruz.

5- Gelelim bu uzantıyı artık kurmaya. Yine uzantıları yönet kısmındayken sol üst tarafta ''Paketlenmiş öğe yükle'' seçeneğine tıklıyoruz.

Resimde gördüğünüz gibi karışınıza ''dosya seçme'' ekranı geldiği zaman, klasörün içinde bulunan ''TubeBR'' klasörünü seçip ''Klasör Seç'' diyerek uzantıyı başarılı bir şekilde kurmuş oluyorsunuz.

1704279582578.webp

NOT: Firefox tarayıcıda da çalışıyor.

Gelelim uzantı ile ilgili fotoğraflara:

1704279729932.webp

1704279783993.webp

1704279811441.webp

Son düzenleme:
Yan menüler biraz aynı gibi onu kastettim.

Genel olarak kullanıcı arayüzünde bir yenilik var aslında. Video'ya girdiğiniz zaman farklılık var. Onun haricinde otomatik reklam, sponsor, boş kısım atlama özellikleri var.

Baştan aşağı değiştiremez sonuçta eklenti. Daha güzel ve yararlı bunun gibi eklentiler çok hocam. Başka bir rehber yapınca belki daha hoşunuza giden şeyler çıkar. :D

Hayır. Onun için farklı eklenti seçenekleri olabiliyor. Onun için de yaparım bir ara.
Gmail için var mı hocam?

YouTube kullanırken biraz olsun arayüzünü değiştirmek isteyenler için bir rehber hazırlamak istedim. Daha önceden taslak olarak hazırlamıştım.

İlgili fotoğrafları kurulumun en sonuna koyacağım.

“Verilen bilgi geri alınamaz. Bilgi paylaştıkça çoğalır, bilgi zenginliktir.”

1 - İlk önce bu siteye gidip modu ZIP. uzantısı ile indiriyoruz:

2 - İndirdiğimiz dosya uzantısını ''klasör olarak ayıklıyoruz''

3- Fotoğrafta gördüğünüz ''Uzantıları yönet'' kısmına giriyoruz.

Eki Görüntüle 6637

4- ''Uzantıları Yönet'' kısmına gelince sağ üst tarafta, ''Geliştici modu'' kısmının tikini açıyoruz.

5- Gelelim bu uzantıyı artık kurmaya. Yine uzantıları yönet kısmındayken sol üst tarafta ''Paketlenmiş öğe yükle'' seçeneğine tıklıyoruz.

Resimde gördüğünüz gibi karışınıza ''dosya seçme'' ekranı geldiği zaman, klasörün içinde bulunan ''TubeBR'' klasörünü seçip ''Klasör Seç'' diyerek uzantıyı başarılı bir şekilde kurmuş oluyorsunuz.

Eki Görüntüle 6638

NOT: Firefox tarayıcıda da çalışıyor.

Gelelim uzantı ile ilgili fotoğraflara:

Eki Görüntüle 6641

Eki Görüntüle 6643
Eki Görüntüle 6644
RAM kullanımını fazla etkiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör: