Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Dengesizleşti iyice.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Bazı kanalların YouTube'un öz evladı olduğunu düşünmeye başladım. Defalarca Orkun Işıtmak'ın aynı videosunu görmek zorunda değilim ya. Ne izliyorum ne abone oluyorum ama bir tane videosunu izlemişim döndürüp döndürüp 10 seçenekten birine koyuyor.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Instagram keşfeti bozuk zaten. Fakat ayarlardan keşfeti sıfırlayabilirsiniz.İnstagram'da da keşfette kadın butu görmekten bıktım artık yok mu bi Allah'ın kulu bunu düzeltecek![]()
MeReKGs67
Uzman
Aynen öyle bir kere izlesen bile senin o kanalın aşığı olduğunu düşünüyor herhaldeBazı kanalların YouTube'un öz evladı olduğunu düşünmeye başladım. Defalarca Orkun Işıtmak'ın aynı videosunu görmek zorunda değilim ya. Ne izliyorum ne abone oluyorum ama bir tane videosunu izlemişim döndürüp döndürüp 10 seçenekten birine koyuyor.
Evet, öyle bi rehber yapılmış hatta az önce gördüm. DeneyeceğimInstagram keşfeti bozuk zaten. Fakat ayarlardan keşfeti sıfırlayabilirsiniz.
Mesela diyelim geçenlerde KCD 2'yi bitirdim. Haliyle Youtube'ta da onla ilgili bir şeyler araştırdım, izledim ama şimdi oyunu oynamıyorum ve ilgilenmiyorum hala Youtube'ta oyunla ilgili bir sürü video çıkıyor. İlgilenmiyorum dememe rağmen önermeye devam ediyor bunun bir çözümü yok mu, bir filtreleme vesaire?
Herhalde başka şeyler aratıp izlemem lazım ki onların önüne geçsin?
Son düzenleme:
Geçmişten temizle normalleşir.Aynen öyle bir kere izlesen bile senin o kanalın aşığı olduğunu düşünüyor herhalde
Evet, öyle bi rehber yapılmış hatta az önce gördüm. Deneyeceğim
Mesela diyelim geçenlerde KCD 2'yi bitirdim. Haliyle Youtube'ta da onla ilgili bir şeyler araştırdım, izledim ama şimdi oyunu oynamıyorum ve ilgilenmiyorum hala Youtube'ta oyunla ilgili bir sürü video çıkıyor. İlgilenmiyorum dememe rağmen önermeye devam ediyor bunun bir çözümü yok mu, bir filtreleme vesaire?
Herhalde başka şeyler aratıp izlemem lazım ki onların önüne geçsin?
Yeni konular
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllık kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-
-
-
-