Detaylar
Kim cevapladı?İhtiyacın olan yüksek kalorili yiyecek değil, dengeli bir programla daha fazla miktarda sağlıklı yiyecekler ve varsa metabolik hastalıklarının tespit edilmesiBiraz zayıfım ve yüksek kalorili besinlere ihtiyacım var. Dershane aralarında ne yiyebilirim? Evde de hazırlayabilirim. Dışarıdan da alabilirim. Normalde tavuk pilav veya tavuk döner yiyorum.
Yani diyetisyene git.
mr.esat
Üstün
Yatmadan önce yediğiniz şeyler kilo aldırmaz, sadece zor sindirilir ve uyku kalitenizin içine edebilir. Ayrıca, ödeme de sebebiyet verebilir. Yatmadan önce yemenin hiçbir mantığı matematiği yok yani.Öneri olarak yatmadan 1 saat önce karbonhidrat ağırlıklı besinler tüketirsen faydası olabilir.
Bomboş iş diyetisyen.
Kaliteli yağlar tüket, pirinç unu, yulaf unu gibi temiz ve doğru kullanıldığında oldukça iştah açan besinleri tüketebilirsin.Biraz zayıfım ve yüksek kalorili besinlere ihtiyacım var. Dershane aralarında ne yiyebilirim? Evde de hazırlayabilirim. Dışarıdan da alabilirim. Normalde tavuk pilav veya tavuk döner yiyorum.
Doğru ama arada saat farkı olunca problem olmuyor.Yatmadan önce yediğiniz şeyler kilo aldırmaz, sadece zor sindirilir ve uyku kalitenizin içine edebilir. Ayrıca, ödeme de sebebiyet verebilir. Yatmadan önce yemenin hiçbir mantığı matematiği yok yani.
Syntax
Üstün
Dengeli ve düzenli besleniyorum. Fast food veya çok fazla tatlı tüketen biri değilim. Spor olarak fitness yapmıyorum. Fakat düzenli olarak yürüyüş futbol oynamak gibi aktiviteler yapıyorum. Önceden de spor hocamla hazırladığımız bir program var fakat biraz eski. Sanırım diyetisyene gitmem lazım en yakın zamanda.
mr.esat
Üstün
Yağlanmak mı istiyorsunuz yani? Bu iyi bir şey değil ki? Kaç kilosunuz boyunuz kaç?Dengeli ve düzenli besleniyorum. Fast food veya çok fazla tatlı tüketen biri değilim. Spor olarak fitness yapmıyorum. Fakat düzenli olarak yürüyüş futbol oynamak gibi aktiviteler yapıyorum. Önceden de spor hocamla hazırladığımız bir program var fakat biraz eski. Sanırım diyetisyene gitmem lazım en yakın zamanda.
Syntax
Üstün
Yağlanmak mı istiyorsunuz yani? Bu iyi bir şey değil ki? Kaç kilosunuz boyunuz kaç?
1.92 60 civarlarında kilom var.
mr.esat
Üstün
Bence fitness yaparak kilo alın çünkü temiz kilo almazsanız yine güzel bir vücudunuz olmayacak.