Syntax

Üstün
Biraz zayıfım ve yüksek kalorili besinlere ihtiyacım var. Dershane aralarında ne yiyebilirim? Evde de hazırlayabilirim. Dışarıdan da alabilirim. Normalde tavuk pilav veya tavuk döner yiyorum.

Biraz zayıfım ve yüksek kalorili besinlere ihtiyacım var. Dershane aralarında ne yiyebilirim? Evde de hazırlayabilirim. Dışarıdan da alabilirim. Normalde tavuk pilav veya tavuk döner yiyorum.
İhtiyacın olan yüksek kalorili yiyecek değil, dengeli bir programla daha fazla miktarda sağlıklı yiyecekler ve varsa metabolik hastalıklarının tespit edilmesi

Yani diyetisyene git.

Öneri olarak yatmadan 1 saat önce karbonhidrat ağırlıklı besinler tüketirsen faydası olabilir.
Yatmadan önce yediğiniz şeyler kilo aldırmaz, sadece zor sindirilir ve uyku kalitenizin içine edebilir. Ayrıca, ödeme de sebebiyet verebilir. Yatmadan önce yemenin hiçbir mantığı matematiği yok yani.
Bomboş iş diyetisyen.
Kaliteli yağlar tüket, pirinç unu, yulaf unu gibi temiz ve doğru kullanıldığında oldukça iştah açan besinleri tüketebilirsin.

Dengeli ve düzenli beslenip spor yaparak kilo almazsan bir işe yaramaz. Eğer ciddi anlamda zayıfsan sadece sağlıklı olmak için alman gerekiyorsa diyetisyenle görüşüp kendi vücuduna göre bir planlama yaptırabilirsin.

Dengeli ve düzenli besleniyorum. Fast food veya çok fazla tatlı tüketen biri değilim. Spor olarak fitness yapmıyorum. Fakat düzenli olarak yürüyüş futbol oynamak gibi aktiviteler yapıyorum. Önceden de spor hocamla hazırladığımız bir program var fakat biraz eski. Sanırım diyetisyene gitmem lazım en yakın zamanda.

Dengeli ve düzenli besleniyorum. Fast food veya çok fazla tatlı tüketen biri değilim. Spor olarak fitness yapmıyorum. Fakat düzenli olarak yürüyüş futbol oynamak gibi aktiviteler yapıyorum. Önceden de spor hocamla hazırladığımız bir program var fakat biraz eski. Sanırım diyetisyene gitmem lazım en yakın zamanda.
Yağlanmak mı istiyorsunuz yani? Bu iyi bir şey değil ki? Kaç kilosunuz boyunuz kaç?