%90 olduğunu bile düşünmüyorum. ASUS servisine vereceklermiş bakalım çok kötü servis diyorlar. Perşembeden sonra İnşallah 10 gün içerisinde belli olur da değişim yaparlar..
Asusta yine çıkması muhtemel. Yeni kartta ses daha düşük olur ama büyük ihtimal.

Asusta yine çıkması muhtemel. Yeni kartta ses daha düşük olur ama büyük ihtimal.
Ses düşük olsun, rahatsız etmesin yeter hocam. Benim kartta bulunan uçak kalkar gibi sesten rahatsız olmayacak kimse yoktur :D

Bu arada sesi minimum seviye indirmemi sağlamama yardımcı olacak tutorial'ları atabilir misiniz? Dediğiniz gibi sesli şekilde gelirse uygulayayım.

Ses düşük olsun, rahatsız etmesin yeter hocam. Benim kartta bulunan uçak kalkar gibi sesten rahatsız olmayacak kimse yoktur :D

Bu arada sesi minimum seviye indirmemi sağlamama yardımcı olacak tutorial'ları atabilir misiniz? Dediğiniz gibi sesli şekilde gelirse uygulayayım.

İnternetten undervolt rehberi izleyebilirsiniz. FPS ne kadar düşükse o kadar az ses gelir. FPS'yi monitör Hz değerine eşitleyebilirsiniz. İşe yarar mı bilmiyorum ama maksimum güç ayarınıda dengeli yapabilirsiniz. Boştaki güç tüketimini ve oyundaki güç tüketimini çok az miktarda düşürebilir. Sonuçta ne kadar az güç çekerse o kadar az voltajda çeker. Ekran kartı saat hızı bile bobin sesine etki ediyor.

İnternetten undervolt rehberi izleyebilirsiniz. FPS ne kadar düşükse o kadar az ses gelir. FPS'yi monitör Hz değerine eşitleyebilirsiniz. İşe yarar mı bilmiyorum ama maksimum güç ayarınıda dengeli yapabilirsiniz. Boştaki güç tüketimini ve oyundaki güç tüketimini çok az miktarda düşürebilir. Sonuçta ne kadar az güç çekerse o kadar az voltajda çeker. Ekran kartı saat hızı bile bobin sesine etki ediyor.
Konudaki linkte bulunan, test ettiğim oyunları sabit 144 FPS olarak ayarlamıştım seste azalma olmamıştı. Undervolt yaparım artık ama inşallah değişim yaparlar da coil whine'ı duyulmayacak şekilde bir kart yollarlar 😂 yeter ki yan odaya kadar giden ses olmasın

Konudaki linkte bulunan, test ettiğim oyunları sabit 144 FPS olarak ayarlamıştım seste azalma olmamıştı. Undervolt yaparım artık ama inşallah değişim yaparlar da coil Whine'ı duyulmayacak şekilde bir kart yollarlar 😂 yeter ki yan odaya kadar giden ses olmasın.

Valorant oyna demek istediğimi anlarsın. FPS arttıkça seste artar. Her kartta aynı oranda ses çıkmıyor tabii. Bazı kartlarda 500 FPS'te duyulabilir hale gelirken bazılarında 60 FPS'te bile duyulabilir halde oluyor. Kimisinde de boşta masaüstündeyken bile duyulabilir seviyede oluyor. Bendeki eski ASUS Dual 4070 Super 60 FPS bile rahatsız ediciyken Galax'ta 100 FPS ve üstünde duyulabilir hale geliyor. Şans ve malzeme kalitesi doğru orantılı.

Valorant oyna demek istediğimi anlarsın. FPS arttıkça seste artar. Her kartta aynı oranda ses çıkmıyor tabii. Bazı kartlarda 500 FPS'te duyulabilir hale gelirken bazılarında 60 FPS'te bile duyulabilir halde oluyor. Kimisinde de boşta masaüstündeyken bile duyulabilir seviyede oluyor. Bendeki eski ASUS Dual 4070 Super 60 FPS bile rahatsız ediciyken Galax'ta 100 FPS ve üstünde duyulabilir hale geliyor. Şans ve malzeme kalitesi doğru orantılı.
Elinize sağlık teşekkür ederim hocam, sağlıklı günler dilerim.

Güncelleme: İlgili firma servise gönderilen ekran kartımın değişiminin sağlandığını ve en kısa zamanda kargoya verileceğini iletti.
IMG_3996.webp

Burada bana yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Şimdi sırada kargo bekleme sürecim var bakalım.

@2254 kafayı yiyeceğim, tüm sistemi kargolamamı istediler arıza tespiti için. ekran kartı değişimi gerçekleştirildi şimdi kasa onlarda kaldı elime sadece ekran kartı geldi 🤣🤣 kahkaha atıyorum sinirden ya. mağduriyet derecem muhteşem

Son düzenleme: