Sen direkt sorununu yazıp değişim talep et. Zaten ne dersen de önce kartı test edip kontrol ederler. Sesin şiddetine göre değişim olup olmayacağına karar verirler. Sizin kart bülbül gibi şakıyor. Sorun olacağını sanmıyorum.

Evet Videoyu'da eklemeniz yararınıza olur.
Teşekkür ederim hocam, birkaç saat önce mail atmıştım onun cevabı geldiğinde sorunumu tekrardan bildireceğim. Sık sık maillerle rahatsız etmeyeyim dedim

Sen direkt sorununu yazıp değişim talep et. Zaten ne dersen de önce kartı test edip kontrol ederler. Sesin şiddetine göre değişim olup olmayacağına karar verirler. Sizin kart bülbül gibi şakıyor. Sorun olacağını sanmıyorum.

Evet Videoyu'da eklemeniz yararınıza olur.
Ek olarak; değişim talebinde aynı değere yakın ekran kartı talebinde bulunabiliyor muyum? ASUS AMD ekran kartlarında CW sorunu çok görülüyormuş ya ondan dolayı sordum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam, birkaç saat önce mail atmıştım onun cevabı geldiğinde sorunumu tekrardan bildireceğim. Sık sık maillerle rahatsız etmeyeyim dedim

Ek olarak; değişim talebinde aynı değere yakın ekran kartı talebinde bulunabiliyor muyum? ASUS AMD ekran kartlarında CW sorunu çok görülüyormuş ya ondan dolayı sordum.
Evet bulunabiliyorsunuz.

Evet gayet normal gaming genden korkmayın köklü bir firmadir kendileri yüzünüzü kara çıkarcaklarını sanmıyorum.

IMG_3689.webp

Böyle bir metin yeterli mi? Düzeltebileceğim cümleler ve/veya ekleyebileceğim cümleler var mı?

En altına sipariş numarası, fatura numarası gibi detaylar ekleyebilirim.

Oyunda çok olmasının sebebi ise yüksek FPS değerleri diye düşünüyorum. Mesela benim eski kartta tam yükteyken coil whine sesi çıkmaz iken düşük grafikli oyunların arayüzünde FPS 3000-5000 civarına çıktığında felaket ses çıkarıyordu.
Buna cevap vermeyi unutmuşum hocam, 2. videoda Supermarket Together oyununu açıyorum. Radeon Chill ile 144'e sabitli ama yine de bağırıp çağırıyordu kart.