Cw sesini oyun süresi boyunca süreklimi duyuyorsunuz, yoksa 3-4 dakika içinde ses kabul edilebilir seviyeye geliyor mu? Bende net olarak cw sesi var ASUS ekran kartında fakat oyun başladıktan 3-4 dk sonra kabul edilebilir seviyeye geliyor. Başlangıçta sanki uçak kalkıyor gibi.

Cw sesini oyun süresi boyunca süreklimi duyuyorsunuz, yoksa 3-4 dakika içinde ses kabul edilebilir seviyeye geliyor mu? Bende net olarak cw sesi var ASUS ekran kartında fakat oyun başladıktan 3-4 dk sonra kabul edilebilir seviyeye geliyor. Başlangıçta sanki uçak kalkıyor gibi.
Devamlı sürüyor.

Güncelleme: Satıcı firma tarafından arandım, tam olarak sorunun Coil Whine olduğunun tespiti için yetkili servise göndereceklerini ilettiler. İlk günden böyle bir sorun çıkartan ürün için garanti devreye girmez umarım... çok canımı sıkabilir.

Son düzenleme:
Devamlı sürüyor.

Güncelleme: Satıcı firma tarafından arandım, tam olarak sorunun coil whine olduğunun tespiti için yetkili servise göndereceklerini ilettiler. İlk günden böyle bir sorun çıkartan ürün için garanti devreye girmez umarım... Çok canımı sıkabilir.

Bende zamanında gönderecektimde beklemekten vazgeçtim. Çünkü cw sesi azdı ve undervolt ile daha da düşürebiliyordum.

Gaming gen mail.
IMG_2230.webp

Bende zamanında gönderecektimde beklemekten vazgeçtim. Çünkü cw sesi azdı ve undervolt ile daha da düşürebiliyordum.

Gaming gen mail.
Eki Görüntüle 97973
Staja falan gittiğimden dolayı bu süreyi bekleyebilirim ama maksimum 21 gün süreceğini sanmıyorum. Perşembe günü yollanacakmış, içime maksimum 10 iş gününde her şey sonuçlanacak olarak doğuyor 😅

Undervolt gibi işlemleri denemedim, bu kadar yoğun bir seste undervolt gibi çözümlere gitmek istemedim maalesef..

Staja falan gittiğimden dolayı bu süreyi bekleyebilirim ama maksimum 21 gün süreceğini sanmıyorum. Perşembe günü yollanacakmış, içime maksimum 10 iş gününde her şey sonuçlanacak olarak doğuyor 😅

Undervolt gibi işlemleri denemedim, bu kadar yoğun bir seste undervolt gibi çözümlere gitmek istemedim maalesef.

Sizinki undervolt ile çözülmeyecek halde. Şansızlık.

%90 üzeri ise yine 100+ FPS'te dolayı yapabilir. Ama %50 civarı iken yapıyorsa sıkıntı, yani değişim yaparlar diye düşünüyorum.
%90 olduğunu bile düşünmüyorum. ASUS servisine vereceklermiş bakalım çok kötü servis diyorlar. Perşembeden sonra İnşallah 10 gün içerisinde belli olur da değişim yaparlar..