cansux
Becerikli

Alan Wake 2 de var DLLS açmadan zor gibi.
Callisto Protocol yada Dead Space Remake öneririm korku oyunlarını seviyorsan.Ekran görüntüsünü eklediğim tarzlarda (kısaca her tür olabilir) oyun arıyorum.
Sistem gereksinimleri yüksek, grafikleri üst düzey olsun.
Steam, Epic Games vs. fark etmez.
Wukong hariç, onu aldım.
Alan Wake 2 var bende. 2K ultra ayarlarda FSR kapalı nativede 65-85 FPS arası değişiyor.Flight Simulator 2024'ü deneyebilirsin
Alan Wake 2 de var DLLS açmadan zor gibi.
Alan Wake 2 var bende. 2K ultra ayarlarda FSR kapalı nativede 65-85 FPS arası değişiyor.
Alan Wake 2 var bende. 2K ultra ayarlarda FSR kapalı nativede 65-85 FPS arası değişiyor.
Path RT olduğu için ağır, gereksiz bir teknoloji kullanıyor CP 2077 dışında hiçbir oyunda şaşırtmadı beni Path RT.
Yani Wukong daha değişik bi' oyun. FSR-DLSS açsan da 60 FPS alamıyorsun, illa bir şeyleri kısmak lazım.Path RT olduğu için ağır, gereksiz bir teknoloji kullanıyor CP 2077 dışında hiçbir oyunda şaşırtmadı beni Path RT.
Wukong da Path RT kullanıyor ama dediğim gibi, bu teknolojileri kolaya kaçmak için koyuyorlar. Gereksiz PC yoruluyor, bu teknolojiyi koymadan da ışıklandırmaya uğraşsa yapımcı firma, iki kat yüksek FPS alıp oyunda kalite kaybı olmadan oyuncuyu etkilebilirler.Yani Wukong daha değişik bi' oyun. FSR-DLSS açsan da 60 FPS alamıyorsun, illa bir şeyleri kısmak lazım.