Yunanlılar gay değil miydi ya? (!) Pakistanlılar bize gelmez umarım.Kaynak ve ilgili haber:
![]()
Yunan adasına tatile giden 16 yaşındaki kız tecavüze uğradı
Yunan adasına tatile giden 16 yaşındaki kız tecavüze uğradıt24.com.tr
![]()
Yunanistan turiste tecavüz eden sığınmacılara acımadı
Girit adasında, 18 yaşındaki İngiliz turiste tecavüz eden 2 Pakistanlı müebbet cezasına çarptırıldı.www.yenicaggazetesi.com.tr
İngiliz bir genç kızın, ailesiyle birlikte gittiği Girit adasında tecavüze uğradığı bildirildi.
Yunan polisi, fail olduğu iddia edilen 28 yaşında Pakistanlı kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
Detaylar
Kim cevapladı?Darth Maul
Deneyimli
Bizde bunlardan binlercesi var farkında mısınız bilmiyorum ama.
Arapların ve farsların genelleme yapılacak kadar gelişmemiş olduğunu düşünüyorum. Irkçılıksa ırkçılık.Yapılan durumu kınıyorum ama boş yapmışsın sen. Birinin ya da birilerinin yaptığını tüm insanlara kilitleyemezsin.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Yapılan durumu kınıyorum ama boş yapmışsın sen. Birinin ya da birilerinin yaptığını tüm insanlara kilitleyemezsin.
Şu videodan anlaşılıyor, 16. saniyede bir adam kadına çarpmış gibi yapıp dayıyor. Yani bu ülkelerden anca böyle şeyler görürsünüz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç sene önce de Tunceli'de bir Turist'e tecavüz edilmişti. Sanırım Japon du. Şimdi tüm Tunceliler b*k mu oluyorlar?
Bir toplum ne kadar cahil kalmış sa, o kadar kötülüğe yönelir. Bizde de doğru hatırlıyorsam 2000 senesine kadar okul 5. sınıfa kadar zorunluydu. O halde cehaletten hala kurtulabilmiş değiliz.
Bunu sizin yaptığınız değerlendirmelerden de görebiliyoruz.
Bir toplum ne kadar cahil kalmış sa, o kadar kötülüğe yönelir. Bizde de doğru hatırlıyorsam 2000 senesine kadar okul 5. sınıfa kadar zorunluydu. O halde cehaletten hala kurtulabilmiş değiliz.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Birkaç sene önce de Tunceli'de bir Turist'e tecavüz edilmişti. Sanırım Japon'du. Şimdi tüm Tunceli'ler b*k mu oluyorlar?
Dogmanın ve tabuların olduğu bir toplum asla gelişemez kalkınamaz. Her şey eğitimle oluyor ki onda da malum.
İnsanlar nefret dolu ve nefretin dillendirilmesi için de genelleme yaparak konuşulması normal, elbette ki tüm insanlar bir değil ama nefret duymanın şartı bu değil.Bunu sizin yaptığınız değerlendirmelerden de görebiliyoruz.
Tüm mültecileri 'iyiymiş' gibi gösteren bir organizasyona karşı tüm mültecileri 'kötü' olarak değerlendirmek gerek. Irkçılıksa ırkçılık, vicdansızlıksa vicdansızlık. Nasıl değerlendirilirse değerlendirilsin yapılması gereken bu. Varsın ben ırkçı ve kötü düşünceli bir insan olayım, yeter ki ilerideki kızım düzgün yaşasın.
Biz durduk yere bu hale gelmedik, bu hale getirdiler bizi.
Birileri sizi nefret ile dolduruyor ve sonra birbirinizi katlediyorsunuz. Bundan kim yararlanıyor?İnsanlar nefret dolu ve nefretin dillendirilmesi için de genelleme yaparak konuşulması normal, elbette ki tüm insanlar bir değil ama nefret duymanın şartı bu değil.
Tüm mültecileri 'iyiymiş' gibi gösteren bir organizasyona karşı tüm mültecileri 'kötü' olarak değerlendirmek gerek. Irkçılıksa ırkçılık, vicdansızlıksa vicdansızlık. Nasıl değerlendirilirse değerlendirilsin yapılması gereken bu. Varsın ben ırkçı ve kötü düşünceli bir insan olayım, yeter ki ilerideki kızım düzgün yaşasın.
Biz durduk yere bu hale gelmedik, bu hale getirdiler bizi.
Sonra da başımıza bunlar neden geldi diye ağlıyorsunuz. En güzel örneği şu an canlı olarak yaşıyoruz. Batı silah ve mühimmat satıyor, insanlar birbirini öldürüyor. O insanlar neden birbirlerini öldürüyor? Çünkü cahiller. Her dolduruşa geliyorlar.
Aynı şey mi aklını peynir ekmekle yemiş kardeşim benim? Aynı şey mi?
Arapların ne halt olduğunu araplar dışı bütün milletler bilirken bu ne kabullenmezlik? Adamlar pedofili, cinsiyetçi, tecavüzcü, tacizci...
Arapların bir kısmı bile kabullenebilirken niye biz araplara bir laf deyince "türkler çok mu iyi?" diyorsunuz? Bu araptaparlıktır. Nokta.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-