100.000 kimligini bilmedigin serseri cok tehlikelidir. Duzenli ordu olarak dusunme. Sehirlerine dagilirlarsa ortaligi yakip yikarlar. O F35 leri de alamayacagiz. Parasini almaya raziyim ben. Onu bile alamayacagiz.@3613 PKK o kadar da ciddiye alınacak bir oluşum değil. 100.000 kayda değer bir rakam ama bu sayının bizde 900.000 - 1.000.000 arası olduğunu hatırlatmak isterim. Keza Suriye'deki düzensiz oluşumlar da PKK karşıtı, az da olsa faydaları olabilir.
Bizim şu an ilk olarak o hangarda bekleyen 6 adet F35A'yı almamız gerek, bize ciddi katkısı olacaktır tersine mühendislik açısından.
Detaylar
Kim cevapladı?Arkasında AB olmasa beş para etmeyecek ülke. AB de işini biliyor. Kendileri sallamak yerine finosuna sallatıyor.
Kesinlikle, bizim binbir zahmetle geliştirip seri üretime soktuğumuz ürünleri adamlar para ile diğer ülkelerden alıyorlar. Bahaneleri de hazır ne de olsa...
Örneğin biz Siper Blok 1'i ancak envantere katabildik, adamlar ise muadilini İsrail'den tedarik ediyor. Sanki marketten ürün seçiyorlar. Bizim İsrail ile olan siyasi zıtlaşmamız da işlerine geldi
Beş para etmeyecek dediğin ülke AR-GE konusunda ciddi ilerlemeler yaptı.Arkasında AB olmasa beş para etmeyecek ülke. AB de işini biliyor. Kendileri sallamak yerine finosuna sallatıyor.
Beş para etmeyecek dediğin ülke AR-GE konusunda ciddi ilerlemeler yaptı.
Örnek - kaynak?
Hemen bekliyorum lütfen...
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Amanım dondum. Bu nasıl yalan?
AyranWarrior
Çalışkan
1 milyon asker gönder bedava toprak.