TRUTHEAR x Crinacle Zero BLUE 2 diye bir iem çıkmış Mart ayinda sanırım şu anda amazonda 7000den 4000e düşmüş alınır mı bunu da kaçırmak istemiyorum ne düşünüyorsunuz?
TRUTHEAR x Crinacle Zero BLUE 2 diye bir iem çıkmış Mart ayinda sanırım şu anda amazonda 7000den 4000e düşmüş alınır mı bunu da kaçırmak istemiyorum ne düşünüyorsunuz?
Hocam kargom bugün teslim edildi, evde olmayacağım için almadım lakin vergi çıkmadığını düşünüyorum çünkü getiren kişi vergiyle ilgili hiçbir şey demedi. 4Px'le geldi ve Aras Kargo'ya verildi.
Hocam ilk kargo YunExpress ile geliyordu firma gümrüğe takılmasın diye onu geri çağırıp 4PX ile yeniden gönderdi. 4PX ile gelen kargo hazırlandığı süreci başlangıç aldığımda 10 gün ilk siparişi verdiğimi sayarsak 20-23 gün oldu diyebilirim. Sen 10 günü esas alabilirsin.
Başka bir forumda olayın Yunexpress'in Türkiye bağlantısının piyasadan çekilmesi olduğunu okudum ve imkanları zorlayarak bir tanıdığıa doğrulattım. Yunexpress Türkiye'de yeni bir çözüm ortağı bulana dek bizim ürünler gümrükte yatacak.
Arkadaşlar yunzii sitesinden bir klavye almak istiyorum fakat yunexpress olaylarından ötürü alamıyorum. 4px ile gönderirlerse vergi çıkmıyor mu yunexpress gibi?
Arkadaşlar yunzii sitesinden bir klavye almak istiyorum fakat YunExpress olaylarından ötürü alamıyorum. 4px ile gönderirlerse vergi çıkmıyor mu YunExpress gibi?