Detaylar
Kim cevapladı?elricc
Becerikli
Hocam bilgim yok maalesef.TRUTHEAR x Crinacle Zero BLUE 2 diye bir iem çıkmış Mart ayinda sanırım şu anda amazonda 7000den 4000e düşmüş alınır mı bunu da kaçırmak istemiyorum ne düşünüyorsunuz?
Hocam çıkıp çıkmadığına nereden bakabilirim biliyor musunuz?
Güncelleme : Edevletten gümrük vergi borcu sorgulamadan baktım ve kayıt yok gözüküyor. Başka kontrol etmem gereken bir yer var mıdır?
Çıkmaz hocam çıkması için PTT ile gönderilmesi gerekiyor.
elricc
Becerikli
Hocam çok teşekkür ederim. Sizin kargonuzun da sorunsuz gelmesini umut ediyorum.Çıkmaz hocam çıkması için PTT ile gönderilmesi gerekiyor.
Hocam çok teşekkür ederim. Sizin kargonuzun da sorunsuz gelmesini umut ediyorum.
Benim YunExpress sayfamda hiç bir hareketlilik yok umudu kestim ben hocam
Hocam kargom bugün teslim edildi, evde olmayacağım için almadım lakin vergi çıkmadığını düşünüyorum çünkü getiren kişi vergiyle ilgili hiçbir şey demedi. 4Px'le geldi ve Aras Kargo'ya verildi.
Ne kadar surdu gelmesi? Bende gamepad alacagim da.
elricc
Becerikli
Hocam ilk kargo YunExpress ile geliyordu firma gümrüğe takılmasın diye onu geri çağırıp 4PX ile yeniden gönderdi. 4PX ile gelen kargo hazırlandığı süreci başlangıç aldığımda 10 gün ilk siparişi verdiğimi sayarsak 20-23 gün oldu diyebilirim. Sen 10 günü esas alabilirsin.Ne kadar surdu gelmesi? Bende gamepad alacagim da.
Selam
Başka bir forumda olayın Yunexpress'in Türkiye bağlantısının piyasadan çekilmesi olduğunu okudum ve imkanları zorlayarak bir tanıdığıa doğrulattım. Yunexpress Türkiye'de yeni bir çözüm ortağı bulana dek bizim ürünler gümrükte yatacak.
Sorun gümrükte değilmiş yani.
Başka bir forumda olayın Yunexpress'in Türkiye bağlantısının piyasadan çekilmesi olduğunu okudum ve imkanları zorlayarak bir tanıdığıa doğrulattım. Yunexpress Türkiye'de yeni bir çözüm ortağı bulana dek bizim ürünler gümrükte yatacak.
Sorun gümrükte değilmiş yani.
birkanoztrk
Uzman
Arkadaşlar yunzii sitesinden bir klavye almak istiyorum fakat yunexpress olaylarından ötürü alamıyorum. 4px ile gönderirlerse vergi çıkmıyor mu yunexpress gibi?
Arkadaşlar yunzii sitesinden bir klavye almak istiyorum fakat YunExpress olaylarından ötürü alamıyorum. 4px ile gönderirlerse vergi çıkmıyor mu YunExpress gibi?
4px aracılığıyla WWE ile gönderirlerse sıkıntı çıkmıyor. WWE Aras Kargo'ya veriyor. Önemli olan PTT ile gelmemesi anlayacağın.