Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Gümrüğe sunulduğunda sizden ürünün linkini isterlerse sıkıntı olur, evet.
Gümrük memurları açıp netten bakıyorlar o ürünün fiyatına, saf mı sandın sen herkesi 
SpaceBoii
Çalışkan
Gümrüğe sunulduğunda sizden ürünün linkini isterlerse sıkıntı olur, evet.
Çoğu kişi öyle bir şey olmuyor diyor.
Gümrük memurları açıp netten bakıyorlar o ürünün fiyatına, saf mı sandın sen herkesi![]()
Çoğu kişide YunExpress'te sıkıntı çıkmamış öyle gördüm.
250 dolarlık ürün satın almak istiyorum ama gümrüğe takılmaması için YunExpress ile gönderecekler. Ürünü 25 dolar olarak gösterecekler. Sizce mantıklı mı? Sıkıntı olur mu?
Merhaba 2020 yılında dhgate platformunda Air Jordan mor ayakkabı aldım gümrükten geçsin diye kutusuz ve 25 dolar olarak gostermişlerdi nomalde ürün 55 dolar ve internet fiyatı 55 doların cok üstündeydi ama sorunsuz geldi sadece gümrük vergisi ve PTT Kargo ucreti ödemiştim. Sıkıntılı bir gümrük memuruna denk gelirse geçmiş olsun.
SpaceBoii
Çalışkan
Merhaba 2020 yılında dhgate platformunda Air Jordan mor ayakkabı aldım gümrükten geçsin diye kutusuz ve 25 dolar olarak gostermişlerdi nomalde ürün 55 dolar ve internet fiyatı 55 doların cok üstündeydi ama sorunsuz geldi sadece gümrük vergisi ve PTT Kargo ucreti ödemiştim. Sıkıntılı bir gümrük memuruna denk gelirse geçmiş olsun.
FedEx kullandıkları için sıkıntı çıkarıyor o
Vallahi 4 seneden fazla gecmiş artık detayları bile silmişler ama hangi kargo olduğunu unuttum tek hatırladığım satıcıyla konumam şuydu kutusuz yolluyorum kı Türkiye gümrüğünde geçsin demesiydi...
Olma ihtimali var sonuçta. Riski alıp almamak sizin elinizde. Siz bilirsiniz.
Gümrük eskisi gibi değil, her şeye dikkat ediyorlar. Eskiden vergiler az olmasına rağmen fiyatları Aliexpress'ten gelen ürünlerde ucuz yazarlardı. Şu an hem vergiler fazla hem de denetim fazla. 250 Dolar yabana atılacak bir para değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
SpaceBoii
Çalışkan
Gümrük eskisi gibi değil, her şeye dikkat ediyorlar. Eskiden vergiler az olmasına rağmen fiyatları AliExpress'ten gelen ürünlerde ucuz yazarlardı. Şu an hem vergiler fazla hem de denetim fazla. 250 dolar yabana atılacak bir para değil.
YunExpress ile gelen ürünlerde denetim şansı azmış.