1449

Üstün
Bu sene biraz ekren başladı gibi. Bolu Dağı Tüneli ve Pozantı Geçidi kapanmış yine. Pozantı’da zincirleme kazalar olmuş. Yaralananlara Allah’tan acil şifa diliyoruz. Adana’nın yüksek kesimlerine kar düşmüş ama yaşadığım yer merkez Seyhan’da şu an bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor. Hava 9 derece ama hissedilen 3. Akrabalardan edindiğim son bilgilere göre Kayseri’de sert rüzgarlı kar yağışı var mış. Sizin oralarda havalar nasıl?
Bir de iklim krizi var diyorlar 😀

Bu sene biraz ekren başladı gibi. Bolu dağı Tune'li ve pozantı geçidi kapanmış yine. Pozantı'da zincirleme kazalar olmuş. Yaralananlara Allah'tan acil şifa diliyoruz. Adana'nın yüksek kesimlerine kar düşmüş ama yaşadığım yer merkez Seyhan'da şu an bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor. Hava 9 derece ama hissedilen 3. akrabalardan edindiğim son bilgilere göre Kayseri'de sert rüzgarlı kar yağışı var mış. Sizin oralarda havalar nasıl?

İstanbul'da da yağıyor diyorlar ama bizim burada kar yok üstüne bir de güneşli.

1732436115430.webp

Bu sene biraz ekren başladı gibi. Bolu dağı Tune'li ve pozantı geçidi kapanmış yine. Pozantı'da zincirleme kazalar olmuş. Yaralananlara Allah'tan acil şifa diliyoruz. Adana'nın yüksek kesimlerine kar düşmüş ama yaşadığım yer merkez Seyhan'da şu an bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor. Hava 9 derece ama hissedilen 3. akrabalardan edindiğim son bilgilere göre Kayseri'de sert rüzgarlı kar yağışı var mış. Sizin oralarda havalar nasıl?

Benim tokat ziledeki yurtta fena kar yağmış. Yarın bir de vizeler başlıyor umarım yarına kadar erir. Bari 1 hafta sonra başlasaydı.

İskenderun için hava kapalı ve sağanak yağmurlu. Oturduğum ev İskenderun merkeze 6 km uzaklıkta, rakım ise 150M ve şu an camdan dışarıya baktığımda şehir merkezi ve çevresindeki semtleri göremiyorum.

İskenderun için hava kapalı ve sağanak yağmurlu. Oturduğum ev İskenderun merkeze 6 km uzaklıkta, rakım ise 150M ve şu an camdan dışarıya baktığımda şehir merkezi ve çevresindeki semtleri göremiyorum.
Yumurtalık’tan da İskenderun görünmüyormuş yağmur yağmasa balık yemeye gidecektik 😀