Alttaki cipsin BIM sürümü vardı tuzlu ve sirkeli diye. Demek ki adamlar da iyi cipsleri örnek alıyorlar, çünkü tadı güzeldi bayağı.
Sea Salt & Vinegar bulunur yine farklı markalardan da şu Lays Limon'un ekşiliği ve tuzluluğu karışınca ortaya çok güzel bir tat çıkıyor. TR'de alternatifini de bulamadım. Ketçaplı ve spor çorabı aromalı (doritos peynir) cipslerden öteye gidemedik. Markalar da riske girip denemek istemiyor satmayacağını düşünerek sanırım, en azından ben öyle yorumluyorum.

Çünkü düzenli olarak beğenilen ve satılan ürünlerin dışına çıkıldığında riske girmiş olurlar. Bu biraz bizim tat ve damak zevkimiz ile de alakalı. İnsanlar yeniye açık olsaydı belki daha fazla çeşide sahip olabilirdik.

Sea salt & vinegar bulunur yine farklı markalardan da şu Lay's Limon'un ekşiliği ve tuzluluğu karışınca ortaya çok güzel bir tat çıkıyor. TR'de alternatifini de bulamadım. Ketçaplı ve spor çorabı aromalı (Doritos peynir) cipslerden öteye gidemedik. Markalar da riske girip denemek istemiyor satmayacağını düşünerek sanırım, en azından ben öyle yorumluyorum.

Çünkü düzenli olarak beğenilen ve satılan ürünlerin dışına çıkıldığında riske girmiş olurlar. Bu biraz bizim tat ve damak zevkimiz ile de alakalı. İnsanlar yeniye açık olsaydı belki daha fazla çeşide sahip olabilirdik.

Şu an Türkiye'de Lay's ruffles gibi orijinal markalar iyi satıyor mu? Azalmıştır bayağı diye tahmin ediyorum bir cips 30 lira ama bir yandan da böyle tahminlerde çok yanılıyorum.

Sea Salt & Vinegar bulunur yine farklı markalardan da şu Lays Limon'un ekşiliği ve tuzluluğu karışınca ortaya çok güzel bir tat çıkıyor. TR'de alternatifini de bulamadım. Ketçaplı ve spor çorabı aromalı (doritos peynir) cipslerden öteye gidemedik. Markalar da riske girip denemek istemiyor satmayacağını düşünerek sanırım, en azından ben öyle yorumluyorum.

Aynen ben de son zamanlarda pek değişik aroma göremiyorum. Genelde BIM cipsleri arada değişik aromalar deniyor. Önceden Fritos'da vardı ülkede, bayağı severdim ama o da bir ara kayboldu artık.

Şu an Türkiye'de Lay's ruffles gibi orijinal markalar iyi satıyor mu? Azalmıştır bayağı diye tahmin ediyorum bir cips 30 lira ama bir yandan da böyle tahminlerde çok yanılıyorum.

Eskiden 1, bonkör hissedersem 2TL'ye alıyordum bedavaydı bildiğin. Şimdi market cipsleri bile 30TL'ye dayandı neredeyse.

Aynen ben de son zamanlarda pek değişik aroma göremiyorum. Genelde BİM cipsleri arada değişik aromalar deniyor. Önceden Fritos'da vardı ülkede, bayağı severdim ama o da bir ara kayboldu artık.

Şoktan aldığımız bir cips vardı fena değildi ama ben Lay's gibi ince seviyorum işte. İnce üretseler daha fazla satarlar belki.

Eskiden 1-2TL'ye alıyordum bedavaydı bildiğin. Şimdi market cipsleri bile 30TL'ye dayandı neredeyse.

Lay's 30 liraydı en son markette 25 falandır.

Bunu yedikten sonra bizim ülkedeki çikolatalar çöp gelecek.

format_webp.webp