Yurt dışı alışveriş limiti, kargo dahil €30'ya düştü

Komşum var engelli ayağı yok. Yardım etmiyorlar para vs geçtim erzak yardımı bile yok yazık adam şu an mendil satıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 29
Ne desek boş artık, %52 bunu hak ediyor.

Allah'ın yerinde muhalifi bile koyun. Nasıl bir ülkeyse halk kısıtlamaya oh iyi olmuş diyebiliyor. Muhalif bile. Delireceğim artık.

Eki Görüntüle 102029

Bu yorum çok haklı bir yorum. Bu insanlar bu adamı başa getirmediler mi arkadaş? Yıllardır tahtından da indirmediler.

O halde bu millete bu müstahak. Aksini kimse iddia edemez.

Bu yorum çok haklı bir yorum. Bu insanlar bu adamı başa getirmediler mi arkadaş? Yıllardır tahtından da indirmediler.

O halde bu millete bu müstahak. Aksini kimse iddia edemez.

%52 bunu başa getirdi diye %48'in içindeki ben yurt dışından 30 euro ile bir şey alacağım diye 40 takla atıyorum ve bunun sonucunda %52'e mi iyi olmuş oluyor? Bu saçma düşünceden çıkın artık. %52'e iyi olmuyor, %48'e hayat zindan oluyor.

İyi oluyor demekten vazgeçin, iyi bir şey son 10 yıldır olmuyor. Ne iyisine oluyor ne de kötüsüne oluyor. AKP'lisi de CHP'lisi de bunu hak etmiyor.

Yerli mal, yurdun malı. Yabancı ürün almayın!
Dostum, biz sanki ülkeye para girsin istemiyoruz. Ama Türkiye'de olmayan ürünleri nasıl almayı düşünüyorsun? Almayarak mı? Saçmalama lütfen. Yurtdışında 600 liralık şeyi iki, üç katına satanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…