Detaylar
Kim cevapladı?Kargo ücreti dahil edildi, vergi ücreti hariç zaten.
Artık diyorum da boşa yaşıyoruz. Hiç gerek yok böyle şeylere öldürün lan bizi kurtulalım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün akşam yurtdışına yasal yollarla gitme yollarına bakmıştım. Galiba bu bir işaretmişBurası sadece Suriyeli, Afgan, Pakistan gibi İslam kardeşlerimize cennet.
- Makaleler
- 10
Kargo + ürün = 1050₺ olacak vergi isterse 5000 bin olsun. Şu anlık böyle. Şubat gibi vergiyi %80'a çıkaracaklar bence.Ürün + kargo 1000TL tuttu diyelim. Vergi 450TL tuttu, yine de gümrükten geçer mi?
Ocak ayında zamlı asgari ücret alınacağı için vergilere de zam yapmaya başlanır şubat gibi.Kargo + ürün = 1050₺ olacak vergi isterse 5000 bin olsun. Şu anlık böyle. Şubat gibi vergiyi %80'a çıkaracaklar bence.
Artık diyorum da boşa yaşıyoruz. Hiç gerek yok böyle şeylere öldürün lan bizi kurtulalım.
Artık öyle bir hale geldik ki. Eğlenmek yasak alışveriş yasak gezmek yasak yurt dışına çıkmak yasak hükümet karşıtı yazı yazmak yasak.
Kargo + ürün = 1050₺ olacak vergi isterse 5000 bin olsun. Şu anlık böyle. Şubat gibi vergiyi %80'a çıkaracaklar bence.
Küfürümsü cümle yazmak yasak olmasa bir şey yazacaktım neyse.
İllegal yollar da varDün akşam yurtdışına yasal yollarla gitme yollarına bakmıştım. Galiba bu bir işaretmiş![]()
Meksika falan yani
Ozzytaste 3
Yetkin
Kargo ücreti dahil edildi, vergi ücreti hariç zaten.
Yerli mal, yurdun malı. Yabancı ürün almayın!
ramazandeveli
Yetkin
Vergiler iyice bunalttı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-
-