Detaylar
Kim cevapladı?Haydaa, o da var bi de doğru. Harbi yıkık bir ülkeyiz ya.
- Makaleler
- 1
Her Temu siparişi veren her yerde paylaşırsa böyle olur.
Adalara giden adam, Alibaba, Temu gibi yerlerden sipariş veren adam fişini paylaşıyor.
İlla dillendirecekler adamlar her bulduğu şeye çöküyor işte. Ucuz bir şey bulduysan, söylemeyeceksin, paylasmayacaksın. Yoksa elinden alırlar.
Aynen kardeşim, senin çektiğin videoları takip ediyorlar değil mi? Sence hiç haberi olmayacak mıydı o videolar olmasa? Şu kafa yapısı gerçekten garip: 'Yok şunu hatırlatmayın, zam yaparlar.' Emin olun, her şeyi gayet iyi biliyorlar.
mr.esat 41
Üstün
Kaçamayacak duruma gelene kadar beklemeyin hazır kapılar tamamen kapanmamışken kendinizi kurtarın.
Mesajın bu kadar gerçekçi ve mantıklı olması çok koyuyor.
Aynen ben de ona tutuluyorum. Sanki gümrüğü Çinliler tutuyor.Aynen kardeşim, senin çektiğin videoları takip ediyorlar değil mi? Sence hiç haberi olmayacak mıydı o videolar olmasa? Şu kafa yapısı gerçekten garip: 'Yok şunu hatırlatmayın, zam yaparlar.' Emin olun, her şeyi gayet iyi biliyorlar.
Tabi bu kadar popüler olmasa, belki bu kadar alışveriş hacmi yaratmasa gözlerine gelmeyebilirdi. Video çekildikçe ihtiyacı olmayan bile sırf denemek için aldı. Acaba gelir mi diye 1.500 TL'lik telefon kılıfı alışverişi yapan arkadaşlarım oldu geçen haftalarda. Popülaritesi birden arttı.
laifodes
Yetkin
Ben normalde zam yapmayacaklardı paylaşıldı diye yaptılar demiyorum zaten. Halkımız ağzını kapalı tutamadığı için bulduğu her ucuz yöntemi paylaşıyor ona tepkimi belirttim. Önce yurt dışı telefon getirilmesi ortaya çıktı. Getiren paylaştı ve bir anda 5-6 katı zam getirdiler IMEI kayit ücretine. Adalara gittiler, çıkış harcı zammı geldi. Aliexpress, Temu siparişi verdiler sınır beşte birine düştü. Bu kadar gündem olmadan önce bu bahsi geçen eylemleri yapan yok muydu? Tabii ki vardı. Ancak kim kullanıyorsa sessiz sedasız faydalanıyordu. Geçtiğimiz ay kim ne alırsa alsın tweet atıyordu, şu kadar ucuza aldım vs. diye. Bunların bağlantılı olmadığını düşünmek saçma olur.Aynen kardeşim, senin çektiğin videoları takip ediyorlar değil mi? Sence hiç haberi olmayacak mıydı o videolar olmasa? Şu kafa yapısı gerçekten garip: 'Yok şunu hatırlatmayın, zam yaparlar.' Emin olun, her şeyi gayet iyi biliyorlar.
Aynen kardeşim, senin çektiğin videoları takip ediyorlar değil mi? Sence hiç haberi olmayacak mıydı o videolar olmasa? Şu kafa yapısı gerçekten garip: 'Yok şunu hatırlatmayın, zam yaparlar.' Emin olun, her şeyi gayet iyi biliyorlar.
Evet, haberleri olmayacaktı muhtemelen. Çünkü bu dediğimiz şey yıllardır bir kesim tarafından yapılıyor. Temu gibi şirketler reklam verdiği için herkese diğerleri de öğrendi ve herkes yapmaya başladı. Canım devletim de bunu engelledi artık.
- Makaleler
- 1
Evet, haberleri olmayacaktı muhtemelen. Çünkü bu dediğimiz şey yıllardır bir kesim tarafından yapılıyor. Temu gibi şirketler reklam verdiği için herkese diğerleri de öğrendi ve herkes yapmaya başladı. Canım devletim de bunu engelledi artık.
Gümrüğü takip etmiyorlar mı sence?
Ben normalde zam yapmayacaklardı paylaşıldı diye yaptılar demiyorum zaten. Halkımız ağzını kapalı tutamadığı için bulduğu her ucuz yöntemi paylaşıyor ona tepkimi belirttim. Önce yurt dışı telefon getirilmesi ortaya çıktı. Getiren paylaştı ve bir anda 5-6 katı zam getirdiler IMEI kayit ücretine. Adalara gittiler, çıkış harcı zammı geldi. AliExpress, temu siparişi verdiler sınır beşte birine düştü. Bu kadar gündem olmadan önce bu bahsi geçen eylemleri yapan yok muydu? Tabii ki vardı. Ancak kim kullanıyorsa sessiz sedasız faydalanıyordu. Geçtiğimiz ay kim ne alırsa alsın tweet atıyordu, şu kadar ucuza aldım vs. diye. Bunların bağlantılı olmadığını düşünmek saçma olur.
Daha açıklayıcı oldu, teşekkürler.
Gümrüğü takip etmiyorlar mı sence?
Daha açıklayıcı oldu, teşekkürler.
Gümrüğü takip ettikleri için böyle oldu zaten. Az insanın haberi vardı az sipariş geliyordu. Artık herkesin haberi var.
Yeni konular
-
-
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-
-
-