Yurt dışı alışverişlerine düzenleme: Sınır 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü

Biliyorlar tabii çünkü onlar da oradan sipariş veriyor. Hatta yurt dışı gezisine gidince oralardan alıyorlar.

Evet, müzisyenler olarak biz de battık. Yurt dışından gitar, bass getirmek artık imkansız. Zaten çok zordu da artık mümkünatı yok.

Artık müzik önemli değil. Şu anda ülke beka ile uğraşıyor. Etrafımız ateş çemberi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özetle yurt dışından kargo dahil 30 euro'yu geçen bir alışveriş yaparsak mal gümrükte kalıyor. Üstelik gümrükte kalan malları alman çok zor.

Irak sağolsun

Şu ABD Üni sınavına girip kazanim bir daha buraya gelirsem namerdim.

Aslında gümrükte kalmıyor. Ekstra vergi ödeniyor. AB ülkelerinden gelen ürünlere %30, AB dışı ülkelerden gelen ürünlere %60 ek vergi uygulanacak.

@LazJedi
%30 ve %60 vergi oranı 30 Euro'yu geçmezse oluyor.
30 Euro'yu geçerse gümrükte uzun süre bekliyor ve bir sürü vergi ekleniyor.

Amazon klavye teslimatı için 23 Ağustos gösteriyor bana, inşallah gecikmez o.

Ben ne sipariş ettiysem Amazon'da her zaman söylenen tarihten bayağı önce geldi.

Oy verenler yurt dışı alışverişi yapmadığı için haberleri bile olmaz

Onlara Avrupa'da yaşayan akrabaları İsviçre çikolatası getiriyor izine geldiklerinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepimiz bu sene iyice okuyup çalışıp didinelim, yurtdışı sınavlarına girelim, yurtdışında üniversite kazanıp gidelim. Birkaç yıl sonra da aile, akraba falan onları da getiririz ve bu ülkede malum halk kalır. Malum kişiler de onları girip çıkıp öpecekler.

Aslında gümrükte kalmıyor. Ekstra vergi ödeniyor. AB ülkelerinden gelen ürünlere %30, AB dışı ülkelerden gelen ürünlere %60 ek vergi uygulanacak.
Gümrükte kalmıyor haklısın ama o kadar uğraşacağına kalsın gümrükte diyen insanlar var.

Xeon sistem toplamayı mı düşünüyorsun Yahya? AL SANA SİSTEM!!! Kuzey Kore olma yolunda devamke!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…