Sizce alınır mı? Çift fiziki SIM, en kötü 8 ay kullanırım. Server kayıt diyor ama nasıl işliyor bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Server kayıt en sağlam kayıt biçimlerinden biri server çalıştığı sürece normal kayıtlı telefon gibi kullanabiliyorsun.
Peter
Deneyimli
Server kayıt en sağlam kayıt biçimlerinden biri server çalıştığı sürece normal kayıtlı telefon gibi kullanabiliyorsun.
Mantıklı o zaman 750 liraya?
Evet.
Bende açılıyor firefox pc.Link açılmıyor, cihazın fiyatı nedir ve satıcı şahıs mı yoksa telefoncu mu?
@kompetankedi bendeki AdBlock link kısaltma uygulanmış URL'leri engelliyor sanırım.
Amazon 24K₺ civarına taksitli şekilde satılıyor. Yani ben olsam bu şekilde alırdım. Yarın bi' sorun çıksa muhattabın olur en azından.
Amazon 24K₺ civarına taksitli şekilde satılıyor. Yani ben olsam bu şekilde alırdım. Yarın bi' sorun çıksa muhattabın olur en azından.
Peter
Deneyimli
Amazon 24k₺ civarına taksitli şekilde satılıyor. Yani ben olsam bu şekilde alırdım. Yarın bi' sorun çıksa muhattabın olur en azından.
Taksit önemli değil hocam. Arada 6 bin lira fark oluyor. Server kayıt olmasa bile 8 ay kullanabiliyorum diye biliyorum. O yüzden sordum.
- Makaleler
- 23
Param Guvende ile alacaksan maliyeti server kaydiyla birlikte 17.550 TL yapiyor. Acikcasi ben garantisiz cihaza bu parayi vermezdim. Sifir ve garantili olarak 22.500'e denk geliyor. Bence degmez yurt disi olarak almak.
Peter
Deneyimli
Param Güvende ile alacaksan maliyeti server kaydiyla birlikte 17.550 TL yapiyor. Açıkçası ben garantisiz cihaza bu parayi vermezdim. Sifir ve garantili olarak 22.500'e denk geliyor. Bence degmez yurt disi olarak almak.
Yurt içinden alırsak 3A Pro'ya çıkmaya gerek var mı peki? Açıkçası tasarım olarak 3A daha hoşuma gitti ama aradaki fark az.