Taksit önemli değil hocam. Arada 6 bin lira fark oluyor. Server kayıt olmasa bile 8 ay kullanabiliyorum diye biliyorum. O yüzden sordum.

Hocam madem öyle salla gitsin bunu, ben sarı site üzerinden alelade bir satıcıdan yurt dışı cihaz almam. Dediğim gibi bir sorun çıksa yurt dışı olduğu için Evofone bakmaz, yedek parça bulamazsın, bu satan şahıs da ürünün arkasında durmayacaktır kesin.

Almaya niyetin varsa garantili ve yurt içi cihaz al :).

Hocam madem öyle salla gitsin bunu, ben sarı site üzerinden alelade bir satıcıdan yurt dışı cihaz almam. Dediğim gibi bir sorun çıksa yurt dışı olduğu için evofone bakmaz, yedek parça bulamazsın, bu satan şahıs da ürünün arkasında durmayacaktır kesin.

Almaya niyetin varsa garantili ve yurt içi cihaz al :).

Haklısın hocam. Yurt içi daha mantıklı.

Yurt içinden alırsak 3A Pro'ya çıkmaya gerek var mı peki? Açıkçası tasarım olarak 3A daha hoşuma gitti ama aradaki fark az.
Bence yurt disi almayi dusundugun icin butce olarak minimum harcama yapmak istiyorsun gibi. Zoom ve bir kac kamera iyilestirmesi disinda aynilar. Bir de tasarim farki mevcut.

Bence yurt disi almayi dusundugun icin bütçe olarak minimum harcama yapmak istiyorsun gibi. Zoom ve birkaç kamera iyilestirmesi disinda aynilar. Bir de tasarim farki mevcut.

(3a) Pro'ya da değeceğini sanmam, düz (3a) fiyatına göre daha mantıklı.

(3a) Pro'ya çıkınca bu sefer (4a)'ya yaklaşmış oluyorsun :).

Sizce iPhone 13'ten gecmek kamera olarak downgrade mi olur? Gerci telefona alici cikmadi ancak pilinin yetersiz gelmeye basladigi zamanlarda yeni pil taktirmak yerine 3A tarzi bir telefona gecmek istiyorum.

Sizce iPhone 13'ten gecmek kamera olarak downgrade mi olur? Gerci telefona alici cikmadi ancak pilinin yetersiz gelmeye basladigi zamanlarda yeni pil taktirmak yerine 3A tarzi bir telefona gecmek istiyorum.
Hayir tabii ki. Tam tersi upgrade yasamis olursun. 3a'nin kamera sensorunu inceleyecek olursak; Phone 3a, Samsung ISOCELL GN9, 1/1.57" isimli bir sensor kullaniyor. S25 FE, Xiaomi 15T ve Vivo X200 FE ile ayni boyutlarda bu kamera sensoru. iPhone 13 ise; Sony IMX603, 1/1.9" kullaniyor. Sensor boyutu olarak farkla Nothing daha ustun. iPhone 13 dedigimiz telefon kamera olarak Nothing Phone 1 dengi falan bir cihaz. 3a ile karsilastirilamayacak kadar kotu bir sensore sahip gunumuz standartlarinda.

Hayir tabii ki. Tam tersi upgrade yasamis olursun. 3A'nin kamera sensorunu inceleyecek olursak; Phone 3a, Samsung ısocell GN9, 1/1.57" isimli bir sensor kullaniyor. S25 FE, Xiaomi 15t ve Vivo X200 FE ile ayni boyutlarda bu kamera sensoru. iPhone 13 ise; Sony ımx603, 1/1.9" kullaniyor. Sensor boyutu olarak farkla nothing daha ustun. iPhone 13 dedigimiz telefon kamera olarak nothing Phone 1 dengi falan bir cihaz. 3A ile karsilastirilamayacak kadar kotu bir sensore sahip gunumuz standartlarinda.

Nothing Phone 3A'da kaç GB RAM var hocam biliyor musun? 12 GB diye geçiyor ama Pazarama'da açıklamaya 8 GB yazılmış. Ya da sanırım 2 model var 256 GB depolama olarak sadece RAM'leri farklı. Bunu nasıl ayırt edeceğiz onu anlamadım.

Nothing Phone 3A'da kaç GB RAM var hocam biliyor musun? 12 GB diye geçiyor ama Pazarama'da açıklamaya 8 GB yazılmış. Ya da sanırım 2 model var 256 GB depolama olarak sadece RAM'leri farklı. Bunu nasıl ayırt edeceğiz onu anlamadım.
12 GB RAM'i var. Phone 4a'nin 8 GB hali satiliyor Türkiye'de. Fakat 3a'nin sadece 12 GB RAM'li hali satiliyor. Yanlis yazmislardir.