isimsizman

Uzman
Çok güvenilir bir telefon satış sitesi, yurt dışı S25 Ultra’larda server kaydı açıldığını söyledi.

Aranızda server kaydı yaptırıp telefonu kapanan veya sıkıntı yaşayan var mı? Bu konu hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz, dostlar?

Fiyatı 49 bin TL, S24 Ultra fiyatında. S24 Ultra fiyatına server kayıtlı S25 Ultra almak değer mi?

Ben Samsunglara uzun bir süredir server kayıdı yapılmadığını hatırlıyorum. Çok güvenilirse buyur şansını dene. Ben yok diye hatırlıyorum.

Çok güvenilirse bize neden soruyorsunuz?
Aynı fiyata bir önceki S24 Ultra modeli mi yoksa en yeni modelini almam gerektiğini soruyorum. Çünkü aralarında bariz bir fiyat farkı yok ve S24 Ultra resmi Türkiye garantili.

O güvenilir yer aynı IMEI'yi başka telefona yazmazsa sorun olmaz. 3 yıldır kullanıyorum sorun yok.
Kendi IMEI'imi vermeyi düşünüyordum. Biraz sır gibi oldu, güvenilir bir yer demek. Technomuaz adında, online telefon satışı yapan bir telefoncu dükkanı. Google'da dükkan incelemeleri de var. 4.8 puan ile çoğunlukla olumlu.

Ne düşünüyorsunuz S24 Ultra mı yoksa 25 Ultra mı?

Aynı fiyata bir önceki S24 Ultra modeli mi yoksa en yeni modelini almam gerektiğini soruyorum. Çünkü aralarında bariz bir fiyat farkı yok ve S24 Ultra resmi Türkiye garantili.

Kendi IMEI'imi vermeyi düşünüyordum. Biraz sır gibi oldu, güvenilir bir yer demek. Technomuaz adında, online telefon satışı yapan bir telefoncu dükkanı. Google'da dükkan incelemeleri de var. 4.8 puan ile çoğunlukla olumlu.

Ne düşünüyorsunuz S24 Ultra mı yoksa 25 Ultra mı?

Yurt içi olacaksa S24 Ultra derim. Satması daha kolay olur.

Son düzenleyen: Moderatör: