Bold Pilot

Uzman
Yer
Bişkek/Kırgızistan
Selamlar, babam birkaç ay önce bir tanıdıktan telefon almıştı şimdi bana verdi. Sanırım kaçak, kutusunda Note 13 Pro yazıyordu hatta Redmi 12 çıktı, IMEI sorgulayınca da Microsoft Lumia 540 çıkıyor. Bunda MIUI ve Android 13 yüklü, ben Android 15 ve HyperOS'a yükseltmek istiyorum fakat güncellemeleri kontrol edince gelmiyor. Resmi ROM kursam IMEI gider mi veya bir problemle karşılaşır mıyım ? Cihazı Fabrika ayarlarına sıfırladığımda bir sorunla karşılaşmadım.

Mi kilidi açık mı değil mi kontrol edin. Eğer kilit açıksa ROM atabilirsiniz sorun çıkmaz. Mi kilidi kapalı ise ellememenizi öneririm. Telefon kilitlenip bir daha zor açılıyor bazen. Yurt dışı Redmi'lerde kronik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemenin gözükmemesinin 2 açıklaması var. Ya Bootloader açık olduğu için, ya da cihaz Çin cihazı olup fake ROM atıldığı için. Telefonun arkasında CE logosu var mı? Yoksa sadece Redmi yazısı mı var?
Hocam CE yazan bir etiket var üzerinde IMEI1, IMEI2 ve SN yazıyor. Etiket dışında arka kasanın üzerinde Redmi yazısı ve CE logosu var.

Arkadaşlar telefonu aldığımız kişi ile iletişime geçtik, kendisine isteklerimi ilettim. Telefonun durduk yere kilitlenmesi, restart atması gibi sorunlar da mevcut. Düzelmez ise tekrar size başvururum, teşekkür ederim. Şimdi kendim ROM kurmaya çalışsam bir problem çıksa tekrar uğraşmak istemiyorum telefoncu halletsin.