Yurt dışı Xiaomi 15T Pro vs Honor 400 Pro

Bu Nothing'in Essential Key AI perk'i bir süre sonra paralıymış doğru mu? YD 120 dolar olarak gördüm fakat TR olarak bir şey bulamadım. Enes Özen'in de videoda 300 dakika ile sınırlandırıldığını gördüm.

Evet, parali. Fakat para verilecek bir ozellik degil. Telefonun kamera sensoru Honor Magic7 Pro ile ayni bilgi vermem gerekirse. Kamerasi S25, iPhone 16, Xiaomi 15 gibi cihazlardan daha iyi.

Fakat para verilecek bir ozellik degil.
Açıkçası ben para istenen şeyi anlamış değilim. Tüm yapay zeka özelliklerini mi 300 dakika ile sınırlamışlar yoksa Essential Space'de olan görseli ss alıp reminder eklemeyi mi? AI özelliklerini de sitede belirtmemişler eğer gözümden kaçmadıysa. Paso video izliyorum o ne anlatıyor bu ne anlatıyor diye.

Essential Space 300 Dk kullanimdan sonra parali oluyor diye duydum Enes Özen'den. Circle to Search gibi Google'un sundugu ozellikler hala ucretsiz.

Bütçe nedir?

Yani son durumda 50 bine kadar çıkmaya karar verdim.

50'yi görürsem kafamdakiler: Magic7 Pro, S25+
45 altında kalırsam: Nothing Phone 3, S25(muhtemelen S25 alırsam yanımda sürekli Powerbank, şarj cihazı taşımak zorunda kalırım ama elbette negatif değilim bu duruma.)
40 altında kalırsam: Honor 400 Pro düşünüyorum.

Listeyi şekillendirmek, eklemek, çıkarmak istediğin olursa öneriye tabii ki açığım. Ana kriterim AI servisleri.

S24 Ultra listeye eklenebilir. Nothing Phone 3 OS ve optimizasyon konusunda en mantikli olan cihaz. Kamera ve panel olarak Honor Magic7 Pro daha iyi.

Nothing Phone 3 OS ve optimizasyon konusunda en mantikli olan cihaz.
Şu telefonun zincir bir mağazada satışı olsa aynı gün incelemeye gideceğim bir de yapay zeka servisleri kısıtlı olmasa direkt sipariş geçeceğim de işte telefonun falsosu da bu. Her güzel şeyin bir kusuru var. Yoksa cidden de 50 de olsa 100 binim de olsa direkt 42-45'e Nothing 3 alırım keyfime bakarım. Çok hoşuma gitti normal şartlarda.

S24 Ultra'nın panelinde sıkıntı yok muydu? Kumlanma sorunu?

Bence bu Nothing'in Türkiye'de satilmasi bile mucize gibi. Normal sartlarda boyle markalar cok cabuk cekilir ulkeden. Kumlanma sorununu duydum fakat ayni sorunu S25 Ultra'da yasayan kullanicilar da varmis. Risk almak istemiyorsan ve ilgini cektiyse Nothing Phone 3 alinabilir. Evofone'da en ucuz fiyat su an icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…