HDDKullanıyorum
Üstün
Özellikle İran malı falan onlardan uzak duracaksınben paketli cihaz aldığımdan içim rahattı kendim inceledim tamam dedim öyle direnç atıldı.
Aynı durum seçtim, beğendim işlemini yaptırıp teslim aldım. Güzel hizmetti.
Özellikle İran malı falan onlardan uzak duracaksınben paketli cihaz aldığımdan içim rahattı kendim inceledim tamam dedim öyle direnç atıldı.
Bu Nothing'in Essential Key AI perk'i bir süre sonra paralıymış doğru mu? YD 120 dolar olarak gördüm fakat TR olarak bir şey bulamadım. Enes Özen'in de videoda 300 dakika ile sınırlandırıldığını gördüm.Toplama cihaz mevzusu yaygin Xiaomi'lerde acik paket olanlarda. Gece indirimlerinde bu X200 FE indirime giriyor arada. Alternatif olabilir. Batarya omru olarak ozellikle memnun eder. Ayrica kompakt bir cihaz. ROM olarak Global ROM'dan Cin ROM'una guncellenecek. Yazilim ve animasyon olarak Honor ve Xiaomi'den daha iyi. Yazilim demisken Evofone'da Nothing urunlerini sepete ekleyince %15 indirim yapiyor ve 42.5K'ya NP 3 var. Kamera olarak vivo'dan ve Honor'dan iyi
Evet, parali. Fakat para verilecek bir ozellik degil. Telefonun kamera sensoru Honor Magic7 Pro ile ayni bilgi vermem gerekirse. Kamerasi S25, iPhone 16, Xiaomi 15 gibi cihazlardan daha iyi.Bu Nothing'in Essential Key AI perk'i bir süre sonra paralıymış doğru mu? YD 120 dolar olarak gördüm fakat TR olarak bir şey bulamadım. Enes Özen'in de videoda 300 dakika ile sınırlandırıldığını gördüm.
Açıkçası ben para istenen şeyi anlamış değilim. Tüm yapay zeka özelliklerini mi 300 dakika ile sınırlamışlar yoksa Essential Space'de olan görseli ss alıp reminder eklemeyi mi? AI özelliklerini de sitede belirtmemişler eğer gözümden kaçmadıysa. Paso video izliyorum o ne anlatıyor bu ne anlatıyor diye.
Essential Space 300 Dk kullanimdan sonra parali oluyor diye duydum Enes Özen'den. Circle to Search gibi Google'un sundugu ozellikler hala ucretsiz.Açıkçası ben para istenen şeyi anlamış değilim. Tüm yapay zeka özelliklerini mi 300 dakika ile sınırlamışlar yoksa Essential Space'de olan görseli ss alıp reminder eklemeyi mi? AI özelliklerini de sitede belirtmemişler eğer gözümden kaçmadıysa. Paso video izliyorum o ne anlatıyor bu ne anlatıyor diye.
Bütçe nedir?Yani eğer 15T Pro seçilirse bu zamana kadar ilk defa yurt dışı telefon kullanmış olacağım ve sizlere de soru sormak istiyorum:
Cpid Server ve UBL root+ unroot farkı ne oluyor ayrıca bu ikisinden birisi yapılırken herhangi bir şekilde direnç meselesi oluyor mu? Direnç meselesi malum çekindiğim bir mesele. Bunun dışında IMEI atıldıktan sonra gönül rahatlığıyla güncelleme yapabilir miyim? Ayrıca yurt dışı için bilgi vermek istediğiniz, dikkat etmem gereken şeyler var mı bunları dabilmek isterim.
15T Pro 27-28'e denk gelecek; Honor 400 Pro da bildiğiniz gibi 35 binden satılıyor. Bana rastgele önermektense siz bu 2 denklemin içinde hangisini seçersiniz bu önemli.
Kullanım amacım, standart bir kullanıcıdan farkı yok. Ekstrası oyun oynamak ve tabii ki fotoğraf meselesinin iyi olması lazım. Ayrıca hangisinin AI servisi iyi durumda? Transkript, writing gibi günümüzde önemli olan AI özellikleri benim için de bir hayli önemli durumda.
Ayrıca yurt dışı Xiaomi telefonum olması yetkili Xiaomi servislerine parasıyla yaptırmama engel mi? Mesela emin olmamakla birlikte Apple cihazları burada yetkili servise veremiyorduk gibi. Yani ileride yapabileceğim şey bataryasını değiştirtmek olur çünkü.
Yani son durumda 50 bine kadar çıkmaya karar verdim.
S24 Ultra listeye eklenebilir. Nothing Phone 3 OS ve optimizasyon konusunda en mantikli olan cihaz. Kamera ve panel olarak Honor Magic7 Pro daha iyi.Yani son durumda 50 bine kadar çıkmaya karar verdim.
50'yi görürsem kafamdakiler: Magic7 Pro, S25+
45 altında kalırsam: Nothing Phone 3, S25(muhtemelen S25 alırsam yanımda sürekli Powerbank, şarj cihazı taşımak zorunda kalırım ama elbette negatif değilim bu duruma.)
40 altında kalırsam: Honor 400 Pro düşünüyorum.
Listeyi şekillendirmek, eklemek, çıkarmak istediğin olursa öneriye tabii ki açığım. Ana kriterim AI servisleri.
Şu telefonun zincir bir mağazada satışı olsa aynı gün incelemeye gideceğim bir de yapay zeka servisleri kısıtlı olmasa direkt sipariş geçeceğim de işte telefonun falsosu da bu. Her güzel şeyin bir kusuru var. Yoksa cidden de 50 de olsa 100 binim de olsa direkt 42-45'e Nothing 3 alırım keyfime bakarım. Çok hoşuma gitti normal şartlarda.Nothing Phone 3 OS ve optimizasyon konusunda en mantikli olan cihaz.
Bence bu Nothing'in Türkiye'de satilmasi bile mucize gibi. Normal sartlarda boyle markalar cok cabuk cekilir ulkeden. Kumlanma sorununu duydum fakat ayni sorunu S25 Ultra'da yasayan kullanicilar da varmis. Risk almak istemiyorsan ve ilgini cektiyse Nothing Phone 3 alinabilir. Evofone'da en ucuz fiyat su an icin.Şu telefonun zincir bir mağazada satışı olsa aynı gün incelemeye gideceğim bir de yapay zeka servisleri kısıtlı olmasa direkt sipariş geçeceğim de işte telefonun falsosu da bu. Her güzel şeyin bir kusuru var. Yoksa cidden de 50 de olsa 100 binim de olsa direkt 42-45'e Nothing 3 alırım keyfime bakarım. Çok hoşuma gitti normal şartlarda.
S24 Ultra'nın panelinde sıkıntı yok muydu? Kumlanma sorunu?