LA Knight

Üstün
Yani eğer 15T Pro seçilirse bu zamana kadar ilk defa yurt dışı telefon kullanmış olacağım ve sizlere de soru sormak istiyorum:
Cpid Server ve UBL root+ unroot farkı ne oluyor ayrıca bu ikisinden birisi yapılırken herhangi bir şekilde direnç meselesi oluyor mu? Direnç meselesi malum çekindiğim bir mesele. Bunun dışında IMEI atıldıktan sonra gönül rahatlığıyla güncelleme yapabilir miyim? Ayrıca yurt dışı için bilgi vermek istediğiniz, dikkat etmem gereken şeyler var mı bunları dabilmek isterim.

15T Pro 27-28'e denk gelecek; Honor 400 Pro da bildiğiniz gibi 35 binden satılıyor. Bana rastgele önermektense siz bu 2 denklemin içinde hangisini seçersiniz bu önemli.

Kullanım amacım, standart bir kullanıcıdan farkı yok. Ekstrası oyun oynamak ve tabii ki fotoğraf meselesinin iyi olması lazım. Ayrıca hangisinin AI servisi iyi durumda? Transkript, writing gibi günümüzde önemli olan AI özellikleri benim için de bir hayli önemli durumda.

Ayrıca yurt dışı Xiaomi telefonum olması yetkili Xiaomi servislerine parasıyla yaptırmama engel mi? Mesela emin olmamakla birlikte Apple cihazları burada yetkili servise veremiyorduk gibi. Yani ileride yapabileceğim şey bataryasını değiştirtmek olur çünkü.

Yani eğer 15t Pro seçilirse bu zamana kadar ilk defa yurt dışı telefon kullanmış olacağım ve sizlere de soru sormak istiyorum:
Cpid server ve ubl root+ unroot farkı ne oluyor ayrıca bu ikisinden birisi yapılırken herhangi bir şekilde direnç meselesi oluyor mu? Direnç meselesi malum çekindiğim bir mesele. Bunun dışında IMEI atıldıktan sonra gönül rahatlığıyla güncelleme yapabilir miyim? Ayrıca yurt dışı için bilgi vermek istediğiniz, dikkat etmem gereken şeyler var mı bunları dabilmek isterim.

15t Pro 27-28'e denk gelecek; Honor 400 Pro da bildiğiniz gibi 35 binden satılıyor. Bana rastgele önermektense siz bu 2 denklemin içinde hangisini seçersiniz bu önemli.

Kullanım amacım, standart bir kullanıcıdan farkı yok. Ekstrası oyun oynamak ve tabii ki fotoğraf meselesinin iyi olması lazım. Ayrıca hangisinin AI servisi iyi durumda? Transkript, writing gibi günümüzde önemli olan AI özellikleri benim için de bir hayli önemli durumda.

Ayrıca yurt dışı Xiaomi telefonum olması yetkili Xiaomi servislerine parasıyla yaptırmama engel mi? Mesela emin olmamakla birlikte Apple cihazları burada yetkili servise veremiyorduk gibi. Yani ileride yapabileceğim şey bataryasını değiştirtmek olur çünkü.

Şu anda yurt dışı bir Xiaomi kullanıyorum, aldıgım zamanda oldukça iyi fiyata geliyordu. Şu an kayıt işlemleri ne durumda bilmiyorum ama benim cihazim direnç kayıtlı, gecen sene mayıs ayında almış olmam lazim o aydan beri sorun olmadi ama bütçeniz yetiyorsa yurt içi bakın.

Şu anda yurt dışı bir Xiaomi kullanıyorum, aldıgım zamanda oldukça iyi fiyata geliyordu. Şu an kayıt işlemleri ne durumda bilmiyorum ama benim cihazim direnç kayıtlı, gecen sene mayıs ayında almış olmam lazim o aydan beri sorun olmadi ama bütçeniz yetiyorsa yurt içi bakın.

Direnç işini yapan adam deneyimli ve profesyonel iş yapıyorsa neredeyse hiçbir sorun olmuyor. Direnç'de yaşayanabilecek en büyük sorun fabrika yapışkanı olmadığından su geçirmezliğini yitirmesi.

Yani eğer 15t Pro seçilirse bu zamana kadar ilk defa yurt dışı telefon kullanmış olacağım ve sizlere de soru sormak istiyorum:
Cpid server ve ubl root+ unroot farkı ne oluyor ayrıca bu ikisinden birisi yapılırken herhangi bir şekilde direnç meselesi oluyor mu? Direnç meselesi malum çekindiğim bir mesele. Bunun dışında IMEI atıldıktan sonra gönül rahatlığıyla güncelleme yapabilir miyim? Ayrıca yurt dışı için bilgi vermek istediğiniz, dikkat etmem gereken şeyler var mı bunları dabilmek isterim.

15t Pro 27-28'e denk gelecek; Honor 400 Pro da bildiğiniz gibi 35 binden satılıyor. Bana rastgele önermektense siz bu 2 denklemin içinde hangisini seçersiniz bu önemli.

Direnç'de IMEI kalıcı oluyor ister telefonu sıfırla ister güncelleme yap hiçbir sorun yaşamazsın ama yazılımsal olunca genelde ROM değişiminde falan IMEI gidiyor. Anlaşmalı yetkili servisler her türlü telefonun tamirini sağlıyor burada ki tek fark garanti gibi şeylerden doğal olarak faydalanamaman.

Ben yurt dışı telefona alıştığımdan yine de yurt dışı cihaz alırdım he çekincelerin varsa Honor 400 Pro'da alabilirsin sonuç olarak o da iyi bir telefon. Ayrıca şunu da unutmamak lazım 2. elde yurt dışı cihazların piyasası çok daha hızlı düşüyor. İleride örnek olarak TR cihazını yarı fiyatına satacaksan yurt dışı cihazını (iPhone hariç) 3 de 1'i fiyatına satıyorsun.

IMEI kaydı ile uğraşmayacaksan honor al geç. IMEI’yi kırdırırım dersen xiaomi. Eğer kaydı direnç yaptıracaksan iyi bir ustada yaptır. Şimdi Allah korusun telefonun IPX8 sertifikası ve NFC’si gider.

Direnç işini yapan adam deneyimli ve profesyonel iş yapıyorsa neredeyse hiçbir sorun olmuyor. Direnç'de yaşayanabilecek en büyük sorun fabrika yapışkanı olmadığından su geçirmezliğini yitirmesi.
IMEI kaydı ile uğraşmayacaksan honor al geç. IMEI’yi kırdırırım dersen xiaomi. Eğer kaydı direnç yaptıracaksan iyi bir ustada yaptır. Şimdi Allah korusun telefonun IPX8 sertifikası ve NFC’si gider.
Yani muhtemelen 45-50 seviyesine de çıkarım da Xiaomi telefonların kayıt edilebilirliği cazip gelmişti. Çevremde de kullananlar oluyordu ama işte Simon'un dediği gibi 30 bin liraya YD telefon almak da ne kadar mantıklı düşündürtüyor. Elimde de Mi 11 Lite 4G olan modeli var. Onun IMEI'sini buna klonlatabilirdim de belki. Simon da öyle deyince iyice arada kaldım.

Telefonu bu arada DH Forumdaki Zay*** Bat*** adlı satıcı var belki biliyorsunuzdur. Ondan almayı düşünüyordum.

Honor 400 Pro, sırf yazılımından dolayı. Eğer HyperOS'e alışığım kullanabilirim derseniz 15T Pro.

Yani muhtemelen 45-50 seviyesine de çıkarım da Xiaomi telefonların kayıt edilebilirliği cazip gelmişti. Çevremde de kullananlar oluyordu ama işte Simon'un dediği gibi 30 bin liraya yurt dışı telefon almak da ne kadar mantıklı düşündürtüyor. Elimde de mi 11 Lite 4G olan modeli var. Onun IMEI'sini buna klonlatabilirdim de belki. Simon da öyle deyince iyice arada kaldım.

Telefonu bu arada dh forumdaki za*** ba*** adlı satıcı var belki biliyorsunuzdur. Ondan almayı düşünüyordum.

Bu rakamlara çıkıp da fazlasında gözünüz yoksa TR almak daha sağlıklı bence. Direnç kumar gibi bir şey işini bilmeye yaptırırsanız 2 aya insanı delirtmeye başlar. Şebeke kopmaları, hat görmeme, anakart arızası bunlar başlıca yaşanabilen sorunlar. Ben telefonumu alırken sıfır getirtip aynı adama direnç attırmıştım çünkü bir sorun yaşamam halinde telefonu değiştirme veya para iademi temin etmişti ayrıca akrabalarımda dahil birçok kişinin telefonuna sorunsuz işlem yaptığından güven vermişti.

Honor 400 Pro, sırf yazılımından dolayı. Eğer HyperOS'e alışığım kullanabilirim derseniz 15t Pro.

Şu an HyperOS'da, 3. taraf Launcher'da özellik kısıtlamaları dışında bir problemi yok. Az çok özentilik olabilir ama bu özentilikten kaynaklı yaşanan bir sorun çıkarma durumu da yok. İlk dönem sorunları vardı bu da her firmada oluyor şu an Apple'da bile görüyoruz.

Son düzenleme:
Yani muhtemelen 45-50 seviyesine de çıkarım da Xiaomi telefonların kayıt edilebilirliği cazip gelmişti. Çevremde de kullananlar oluyordu ama işte Simon'un dediği gibi 30 bin liraya YD telefon almak da ne kadar mantıklı düşündürtüyor. Elimde de Mi 11 Lite 4G olan modeli var. Onun IMEI'sini buna klonlatabilirdim de belki. Simon da öyle deyince iyice arada kaldım.

Telefonu bu arada DH Forumdaki Za*** Ba*** adlı satıcı var belki biliyorsunuzdur. Ondan almayı düşünüyordum.
Toplama cihaz mevzusu yaygin Xiaomi'lerde acik paket olanlarda. Gece indirimlerinde bu X200 FE indirime giriyor arada. Alternatif olabilir. Batarya omru olarak ozellikle memnun eder. Ayrica kompakt bir cihaz. ROM olarak Global ROM'dan Cin ROM'una guncellenecek. Yazilim ve animasyon olarak Honor ve Xiaomi'den daha iyi. Yazilim demisken Evofone'da Nothing urunlerini sepete ekleyince %15 indirim yapiyor ve 42.5K'ya NP 3 var. Kamera olarak vivo'dan ve Honor'dan iyi

Toplama cihaz mevzusu yaygin Xiaomi'lerde acik paket olanlarda. Gece indirimlerinde bu X200 FE indirime giriyor arada. Alternatif olabilir. Batarya omru olarak ozellikle memnun eder. Ayrica kompakt bir cihaz. ROM olarak global ROM'dan cin ROM'una guncellenecek. Yazilim ve animasyon olarak Honor ve Xiaomi'den daha iyi. Yazilim demisken Evofone'da nothing urunlerini sepete ekleyince 42.5K'ya np 3 var. Kamera olarak Vivo'dan ve Honor'dan iyi.

Özellikle İran malı falan onlardan uzak duracaksın :D ben paketli cihaz aldığımdan içim rahattı kendim inceledim tamam dedim öyle direnç atıldı.