Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi tamamen kapandı!

YD malı getirtip utanmadan %1000 kar ederek satmaya çalışmak mı dersin yoksa kendi ürününü yapıp rekabetçi olmayan uçuk fiyatlar istemek mi?

Evet, karşınızda yandaş ticareti. İşin komik tarafı yandaşları vergi vermiyor. Ne anladım ben bu işten. Anca bahane üretiyorlar. Teoride ve uygulanışta hep yalandalar.

Bu kararda emeği geçen kimseye hakkımı helal etmiyorum.

Ne malum parti iyi ne de diğer partiler dediğin gibi adamakıllı bir parti yok hepsi aynı yolun şoförü.

Ülkeyi kapatmanın yasal yollarından bir tanesini geçirmiş herifler ve muhaliflerden çıt yok. Kapat gitsin meclisi ya papağan gibi "Türkiye bir hukuk devletidir" demeye devam edelim.

Ben atamam hocam, bir sonraki uçak seyahatimde uçağımın düşmesini istemem. Ama halk olarak hükümeti yıkabiliriz aslında.

Yurt dışından akrabam yanında getirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne malum parti iyi ne de diğer partiler dediğin gibi adamakıllı bir parti yok hepsi aynı yolun şoförü.

Muhalefet partisi getirdi bu kararları değil mi? O saçma IMEI kayıt falan dönemini de muhalefet başlattı değil mi? Siz oy vermeye devam edin düzelecek...ya da her zamanki gibi Allah'a havale edin

Muhalefet partisi getirdi bu kararları değil mi? O saçma IMEI kayıt falan dönemini de muhalefet başlattı değil mi? Siz oy vermeye devam edin düzelecek...ya da her zamanki gibi Allah'a havale edin

Malum partiye oy verdiğimi nereden biliyorsun? Ve verdiğin örnekler saçma. Şu anki iktidarı savunamam zaten ama bundan sonraki iktidarın daha kötü olmayacağı ne malum? Hiçbir partiye güvenmiyorum ve sevmiyorum da hiçbirinde adamakıllı bir gelecek görmüyorum az düşünsen sen de görmezsin.

Seçimden önce de insanlar aynısını diyordu. Daha kötü olamaz diye...şimdi de dert yanıyor insanlar. Neyse ver insanlara bir eğlence devam etsinler.

Çok pis sinkaflı küf0r ediyorum yav insanlar laptop için termal pad macun wifi kartı vs alıyorsun artık kapandı Büyük şirketin vergi borçlarını silerler yandaşının ne günah işledim de yaşamak için bu zamana denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…