Zeitnot

Yetkin
Yer
Malta
Bir site faturalara 1 dolar yazıyordu, bu sayede ülkeye klavye sokulabiliyordu. Bu siteden klavye alınır mı? Bir sürü adını sanını duymadığım klavye var, WhatGeek olması lazım sitenin adı.

Alınır ama yurtdışı klavye olduğu için tuşlara alışman lazım. Türkçe karakterleri tamamen ezbere, görmeden yazacaksın. Ya da klavyenin kendi harf fontlarını bozarak sticker yapıştırabilirsin tuşlara. Tek dezavantajı bu olabilir.

Ha siteye kefil değilim. İlk defa duyuyorum. O riski almak sana bağlı.

Alınır, ülkeye de giriyor ürün.

3000-3200 civarına ne alabilirim?
CS oynadığım için manyetik düşünüyorum ancak bir yandan V87 Pro çok hoşuma gidiyor, o siteden AK820 Max hoşuma gitmişti.

Alınır ama yurt dışı klavye olduğu için tuşlara alışman lazım. Türkçe karakterleri tamamen ezbere, görmeden yazacaksın. Ya da klavyenin kendi harf fontlarını bozarak sticker yapıştırabilirsin tuşlara. Tek dezavantajı bu olabilir.

3 adet klavye kullanıyorum hepsi İngilizce hocam, sıkıntı olmaz benim için.

Alınır ama yurt dışı klavye olduğu için tuşlara alışman lazım. Türkçe karakterleri tamamen ezbere, görmeden yazacaksın. Ya da klavyenin kendi harf fontlarını bozarak sticker yapıştırabilirsin tuşlara. Tek dezavantajı bu olabilir.

Ha siteye kefil değilim. İlk defa duyuyorum. O riski almak sana bağlı.

Stickerla uğraşmaya gerek yok. Keycap yeterli olur.

3000-3200 civarına ne alabilirim?
CS oynadığım için manyetik düşünüyorum ancak bir yandan V87 Pro çok hoşuma gidiyor, o siteden AK820 Max hoşuma gitmişti.

3 adet klavye kullanıyorum hepsi İngilizce hocam, sıkıntı olmaz benim için.
Boyut tercihiniz ne?