Aynısına bakıyordum, buna uygun keycap var mıdır 600-700TL civarına?
Detaylar
Kim cevapladı?Aynısına bakıyordum, buna uygun keycap var mıdır 600-700TL civarına?
Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
![]()
Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Peki sizce Manyetik'ten vazgeçip V87 Pro alınır mı?
Size kalmış.Peki sizce Manyetik'ten vazgeçip V87 Pro alınır mı?
Solaire of Astora
Uzman
Türkiye'de satılan versiyonunun yarı fiyatına alınabiliyorsa düşünülür, ama yine de riskli.
Elektronik alet sonuçta, ne olacağı belli olmaz. Bir süre kullandıktan sonra bozuldu diyelim, teknik servis hizmeti alamazsın. Elinde kalır ürün.
Elektronik alet sonuçta, ne olacağı belli olmaz. Bir süre kullandıktan sonra bozuldu diyelim, teknik servis hizmeti alamazsın. Elinde kalır ürün.
A75'e baktım ancak sesi zerre hoşuma gitmedi, V87 Pro alacağım.
Güle güle kullanın hocam.A75'e baktım ancak sesi zerre hoşuma gitmedi, V87 Pro alacağım.
Şuna da bakabilirsiniz. Özellikleri V87 Pro ile aynı, ikisi de 8000 mAh bataryaya sahip.
Yanlış. WhatGeek, bu tür durumlarda eskisini istemeden yenisini yolluyor veya ürün iadesiz tam para iadesi yapıyor. Ürünü hiçbir türlü istemiyor geri. Bunu yurt dışındaki çoğu firma yapıyor. Çünkü ürünü geri istese ürünün 4-5 katı kargo ücreti tutacak.Türkiye'de satılan versiyonunun yarı fiyatına alınabiliyorsa düşünülür, ama yine de riskli.
Güle güle kullanın hocam.
Şuna da bakabilirsiniz. Özellikleri V87 Pro ile aynı, ikisi de 8000 mAh bataryaya sahip.
V87 keycap olarak mükemmel, özellikten çok görünüşü için alıyor gibi bir şeyim.