Yurt içi iPhone 11 almak günümüzde mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lotr Manyağı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    iphone
Tavsiye öncesi konuyu okursanız harika olacak. 4 Sayfa yazı boşuna yazılmamıştır herhalde.

Kişiselde S21, iş telefonu olarak iPhone 11 kullanıyorum.
Çevremde de 6 tane iPhone 11 cihaz var. Hepsi benim telefon gibi resmen 30 Hz.
Monitörünüz 170Hz olabilir. Belki telefonun boyutundan dolayı farkı hissetmiyor olabilirsin ama elinize farklı bir telefon geçtiği zaman farkı çok net hissedersiniz.

14 Pro Max var, aşırı fark yine yok. Fark var, ancak iPhone 11'i tiksindirecek bir fark değil.

iPhone 11 Test UFO sonucu.

Hocam merhaba. Bence şu an iPhone 11 serisi alınmaz. Çünkü malum Türkiye koşullarında çok tutulduğu için fırsatçılardan dolayı fiyatı çok yüksek. iPhone olarak tavsiyem ise iPhone SE 2 veya 3 olacaktır. Çünkü SE serisi çok tutulmadığı için(IP 11 kadar) uygun fiyata bulabilirsiniz. 2'yi baz alarak konuşmam gerekirse kamerası ve hızı iPhone XR ile aynı. Ancak iPhone XR'dan daha stabil çalışıyor. Çözünürlüğü 750 pixel yazsa da gerçekten cezbedici bir ekranı var. Bataryası ise 4.5-5 saat gidiyor yaklaşık. Eğer küçük telefon sorun değilse öneririm.
Ben iPhone XR kullanıyorum. Kız arkadaşım iPhone SE 2 kullanıyor. O da geçen ay aldı. Yenilenmiş olarak. Böylelikle bu kıyaslamayı yapabildim. Resmen eski tasarım diline sahip yeni cihaz. . Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler.

SE iyi seçim olabilir boyut sorun değilse

Katılmıyorum. Açıkçası eğer ki günlük kullanım için isteniyorsa yavaşlamayı fark etmez bile.

Destek kesildikten birkaç yıl sonra popüler sosyal medya uygulamalarında sistem desteği konusunda sorun yaşayabilir. Batarya ömrünü korumak adına yavaşlatma politikası da buna dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…