Tavsiye öncesi konuyu okursanız harika olacak. 4 Sayfa yazı boşuna yazılmamıştır herhalde.Seneye son güncellemesini alacak cihaza o para verilmez.
İllaki iOS alınacaksa en az 13 serisinden alınmalı. Bütçe arttırmanız lazım ama.
Android kısmında çok iyi alternatifler mevcut. S23 alabilirsiniz. S23'ün kamerası, ekranı falan sizi üzmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Bende var 2. cihaz olarak satıp Samsung alacağım.
V. Scaletta
Yetkin
Kullandığınız cihaz nedir? Ben iPhone 11 kullanıyorum 2 yıl kadar bir süredir herhangi kasma ile karşılaşmadım. Monitörüm 170Hz civarı, farkı anlayabileceğim bir kıstasım da var bir nevi. Cihazı benden önce 1.5 sene de babam kullandı, onu da belirteyim.
Bütçe dahilinde dediğiniz cihazlar zor.
Kişiselde S21, iş telefonu olarak iPhone 11 kullanıyorum.
Çevremde de 6 tane iPhone 11 cihaz var. Hepsi benim telefon gibi resmen 30 Hz.
Monitörünüz 170Hz olabilir. Belki telefonun boyutundan dolayı farkı hissetmiyor olabilirsin ama elinize farklı bir telefon geçtiği zaman farkı çok net hissedersiniz.
Kişiselde S21, iş telefonu olarak iPhone 11 kullanıyorum.
Çevremde de 6 tane iPhone 11 cihaz var. Hepsi benim telefon gibi resmen 30 Hz.
Monitörünüz 170Hz olabilir. Belki telefonun boyutundan dolayı farkı hissetmiyor olabilirsin ama elinize farklı bir telefon geçtiği zaman farkı çok net hissedersiniz.
14 Pro Max var, aşırı fark yine yok. Fark var, ancak iPhone 11'i tiksindirecek bir fark değil.
iPhone 11 Test UFO sonucu.
mete01
Üstün
Selam herkese,
Ben de eşim de uzun bir süredir Samsung telefonlar kullanıyoruz ve ikimizin de telefonları eskidi. Eşimin de eskiden kalan bir iPhone kullanma isteği var. Biraz bütçe ayırıp hem ona hem de kendime iPhone 11-Pro-Pro Max seçeneklerinden almak istiyorum. Alacağım cihazlar yurt içi satılmış ikinci el cihazlar olacak. Tanıdık telefoncu çevrem olduğu için temiz kullanılmış cihazlar bulabileceğime inanıyorum. Sizlere sorum ise iPhone 11-Pro-Pro Max üçlüsü arasında ciddi denilebilecek bir fark var mıdır? Ayrıca Total'de iki telefon için 25 bin TL'yi geçmeyecek bir bütçe ile farklı iPhone modeli öneriniz var mıdır? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hocam merhaba. Bence şu an iPhone 11 serisi alınmaz. Çünkü malum Türkiye koşullarında çok tutulduğu için fırsatçılardan dolayı fiyatı çok yüksek. iPhone olarak tavsiyem ise iPhone SE 2 veya 3 olacaktır. Çünkü SE serisi çok tutulmadığı için(IP 11 kadar) uygun fiyata bulabilirsiniz. 2'yi baz alarak konuşmam gerekirse kamerası ve hızı iPhone XR ile aynı. Ancak iPhone XR'dan daha stabil çalışıyor. Çözünürlüğü 750 pixel yazsa da gerçekten cezbedici bir ekranı var. Bataryası ise 4.5-5 saat gidiyor yaklaşık. Eğer küçük telefon sorun değilse öneririm.
Ben iPhone XR kullanıyorum. Kız arkadaşım iPhone SE 2 kullanıyor. O da geçen ay aldı. Yenilenmiş olarak. Böylelikle bu kıyaslamayı yapabildim. Resmen eski tasarım diline sahip yeni cihaz.
SE iyi seçim olabilir boyut sorun değilseHocam merhaba. Bence şu an iPhone 11 serisi alınmaz. Çünkü malum Türkiye koşullarında çok tutulduğu için fırsatçılardan dolayı fiyatı çok yüksek. iPhone olarak tavsiyem ise iPhone SE 2 veya 3 olacaktır. Çünkü SE serisi çok tutulmadığı için(IP 11 kadar) uygun fiyata bulabilirsiniz. 2'yi baz alarak konuşmam gerekirse kamerası ve hızı iPhone XR ile aynı. Ancak iPhone XR'dan daha stabil çalışıyor. Çözünürlüğü 750 pixel yazsa da gerçekten cezbedici bir ekranı var. Bataryası ise 4.5-5 saat gidiyor yaklaşık. Eğer küçük telefon sorun değilse öneririm.
Ben iPhone XR kullanıyorum. Kız arkadaşım iPhone SE 2 kullanıyor. O da geçen ay aldı. Yenilenmiş olarak. Böylelikle bu kıyaslamayı yapabildim. Resmen eski tasarım diline sahip yeni cihaz.. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler.
Altay Altun
Başarılı
iPhone'lar yıl bazlı olarak yavaşladıkları için bu kadar eski bir iPhone alınmaz.
mete01
Üstün
Katılmıyorum. Açıkçası eğer ki günlük kullanım için isteniyorsa yavaşlamayı fark etmez bile.iPhone'lar yıl bazlı olarak yavaşladıkları için bu kadar eski bir iPhone alınmaz.
Katılmıyorum. Açıkçası eğer ki günlük kullanım için isteniyorsa yavaşlamayı fark etmez bile.
Destek kesildikten birkaç yıl sonra popüler sosyal medya uygulamalarında sistem desteği konusunda sorun yaşayabilir. Batarya ömrünü korumak adına yavaşlatma politikası da buna dahil.