Eski cihazlar, yeni cihazlar ile kıyaslandığında LCD panelin ekran renkleri ve renk doğruluğu farkı dikkatinizi çeker.
Dediğiniz gibi normal kullanım amacıyla 10 kağıt civarına alacaksanız değerlendirebilirsiniz.

Evet hocam, satın almaya karar verdiğimde birkaç eşe dosta sordurdum. Diyarbakır'dayım, ikinci el iphone 11'ler 11-12 bine temiz bulunabiliyor dediler. Ben de almaya karar verdim, haber bekliyorum.
Hayırlı olsun, ben pişman olacağınızı düşünmüyorum. Eski diye çok gömülüyor ancak gerçekten ortalama bir kullanıcı için gayet gayet yeterli bir cihaz iPhone 11, hele bu fiyatlarda.

Hayırlı olsun, ben pişman olacağınızı düşünmüyorum. Eski diye çok gömülüyor ancak gerçekten ortalama bir kullanıcı için gayet gayet yeterli bir cihaz iPhone 11, hele bu fiyatlarda.
Ben de sizin gibi düşünüyorum, zaten ortalama bir kullanıcı olduğumu anlatmaya çalıştım geçmiş mesajlarda :) Yazılanları haklı buluyorum ancak bizim için çok önemli olacağını da düşünmüyorum. Yani oturup telefondan film/dizi bile izlemeyiz. En fazla sosyal medya. Ben de yeterli olacağını düşünüyorum.

Madem heves etmiş eşiniz de siz de hocam, ikinci el 11 denk getirin derim ben. 720p IPS ne kadar para israfı olacak olsa da heves etmişsiniz. Yine 11 seri telefon, donanım olarak güçlü. Hayırlı olsun.

Ekran çok net, babam 14 Pro Max kullanıyor inanın öyle aman aman denecek bir fark yok arada. Evet renkler daha canlı ama netlik konusunda pek fark göremedim, ki dizi film izlenmeyecekse, özellikle telefondan profesyonel fotoğraf düzenlenmeyecekse pek anlamı yok o renk canlılığının son kullanıcı için.

Ekran çok net, babam 14 Pro Max kullanıyor inanın öyle aman aman denecek bir fark yok arada. Evet renkler daha canlı ama netlik konusunda pek fark göremedim, ki dizi film izlenmeyecekse, özellikle telefondan profesyonel fotoğraf düzenlenmeyecekse pek anlamı yok o renk canlılığının son kullanıcı için.
Zaten IPS'ler renkleri daha doğal gösterir, sadece enerji tüketimi ve kullanım keyfi açısından OLED her zaman öndedir. Yani, beklentisi olmayacak birisi için sorun teşkil etmez.

Telefondan isteyeceğim en spesifik şey fotoğrafların elimdeki Samsung M31'den daha iyi olması :) Gece gündüz demeden bu telefonumdan daha iyi fotoğraf çekmesi. Daha da bir isteğim olmaz.

Bu arada biraz fazla ucuz gibi geliyor, çok yakın bir dostunuz ise sıkıntı yok ancak siz yine de bir şüphe edin derim.
Yok hocam ondan yana gönlüm rahat, kaç yıllık dostumuz oradan bir şey çıkmaz yani eminim.